16 jun 2020

Susanna Christina Møller

Marketing Project Manager

Flere varer i kurven, når du handler hos Lessor: vi glæder os til at præsentere dig for Mette Nørlem

Lessor har allerede igennem længere tid suppleret udbuddet af softwareprodukter med uddannelse i regler og bestemmelser, som naturligt knytter sig brugen af løsningerne. Måske har du allerede været på Lønskolen eller deltaget i et af vores kurser om den nye ferielov. Nu udvider vi pakken og vil fokusere endnu mere på formidling og fortolkning af relevant lovgivning. Alt sammen for at gøre det nemmere for dig at navigere på løn- og HR-området.

Måske har du allerede opdaget det? Mette Nørlems blogindlæg fra den 22. maj om coronaens betydning for det korte ferieår. Og Mette er ikke en ny gæsteblogger. Hun er derimod Lessors nye nyheds- og vidensformidler på løn- og HR-området. Og dette er blot det første bidrag. Vi lover, at der kommer mange flere.

 

Med Mette i stalden vil vi i Lessor i endnu højere grad kunne opfylde vores ambition om at være først med nyheder om og fortolkning af ny relevant lovgivning - og alt sammen med fokus på dig som løn- og HR-medarbejder.

Mette har i mere end 20 år arbejdet med jura og HR og specialiseret sig i ansættelsesret. Det skal du som kunde hos Lessor selvfølgelig også have glæde af.

Ingen morgensol her, tak

'Forteltet skal vende mod vest, så jeg får glæde af aftensolen', har Mette sagt til bestyreren på campingpladsen, hvor hun bor i øjeblikket. 'For i dagtimerne er jeg hos Lessor i Allerød.' Mette har fast bopæl i Aarhus, men bruger nu tid på at lære Lessor-huset ordentligt at kende. 'Kendskab til virksomheden og gode relationer til kollegerne er en afgørende forudsætning for at kunne levere det bedste til kunderne'.

'Jeg brænder for vidensformidling,' fortæller Mette, 'og glæder mig til at kunne give Lessors kunder en ekstra vare med i indkøbskurven i form af foredrag, webinarer og kurser med aktuelt og relevant juridisk indhold i forhold til deres arbejdsområder.'

Lessor har arbejdet sammen med Mette i 15 år - så vi ved, hvad vi taler om, når vi siger, at hendes selskab altid er berigende. Med underholdende eksempler fra den helt nære hverdag - gerne sat lidt på spidsen - formår hun at gøre regler og love både spændende og umiddelbart brugbare. For dig som kunde hos Lessor bliver der med andre ord både noget at glæde sig til og glæde sig over.

'Og nu skal jeg altså tilbage og slå græs foran teltet,' siger Mette, inden vi afslutter interviewet. 'Det har jeg nemlig aftalt med campingmutter.' 

Emner:

Regler og love

Relaterede artikler