22 aug 2019

Anne Rasmussen

Marketing Communications Specialist

Få en nem og automatiseret refusionsproces

Er din virksomhed gået glip af refusion i forbindelse med medarbejderes sygdom eller barsel? Processen kan være besværlig, og den manglende refusion kan desværre have konsekvenser for såvel små som store virksomheder.

Lessor tilbyder nu en refusionsløsning, som integrerer med NemRefusion, automatiserer virksomhedens refusionsanmodninger og sikrer, at din virksomhed får søgt om dagpengerefusion fra det offentlige.

Vores nye refusionsløsning, LessorRefusion, integrerer med vores medarbejderportal, og løsningen sørger for at holde dig opdateret i forhold til tidsfrister, samtidig med at du kan følge med i, hvor langt kommunen er med din anmodning om refusion.

Det gør arbejdet med ansøgning om dagpengerefusion nemmere i hverdagen, og LessorRefusion sørger for at advisere dig, når der er nyt, eller der skal tages action på en sag. Samtidig får du et godt overblik over alle sager og status på dem.

Få maksimalt udbytte med en medarbejderportal

Vi har integreret LessorRefusion i LessorPortalen, fordi de to systemer fungerer optimalt sammen. Når medarbejdere registrerer sygdom i portalen, overføres data automatisk til LessorRefusion, som adviserer dig, når det er tid til at anmelde og anmode om refusion.

Løsningen gør anmodningen af dagpenge for syge medarbejdere og bareselsdagpenge nem og overskuelig - og samtidig får du tryghed for at anmodningen sker rettidigt.

Her kan du se, hvor nem refusionsprocessen bliver med LessorRefusion. Lige fra medarbejderen registrerer sit fravær i medarbejderportalen til refusionen er modtaget og sagen er afsluttet.

 

Vil du vide mere?

Find mere viden om LessorRefusion her på vores website. Du er også velkommen til at kontakte os for en personlig demo, så du ved selvsyn kan opleve, hvor nemt det er ikke at gå glip af refusionsmidler fremadrettet. 

Emner:

Refusion Fraværsregistrering Regler og love

Relaterede artikler