Lønskolen

Opdatér din viden om løn - helt uafhængigt af lønsystem

På Lønskolen finder du kurser, som relaterer sig til lønbehandling og til den generelle håndtering af emner, som kan påvirke lønnen. Det kan f.eks. være ferie og refusion. Den viden du får med fra Lønskolen, kan du bruge med det samme i dit arbejde med lønbehandling - og kurserne er relevante uanset hvilket lønsystem, du arbejder med.

Kursus i lønbehandling

På Lønskolen ved vi, at lønbehandling kræver specialviden. Du vil møde undervisere med mange års erfaring inden for lønadministration, og som dagligt er i dialog med en lang række virksomheder om den praktiske lønhåndtering. 

Vi har desuden en tæt dialog med myndighederne i forbindelse med nye lovkrav, og hvordan de forventes implementeret i virksomhederne. Du får altid den nyeste viden med, når du tager et kursus på Lønskolen, for vi udvikler og opdaterer løbende vores kursusmateriale.

Mere om kurset og tilmelding

Kursus om den nye ferielov

Lønskolen tilbyder - i forbindelse med overgangen til den nye ferielov - et halvdagskursus, hvor du lærer mere om den kommende ferielov, som træder i kraft den 1. september 2020.

Du får en introduktion til de kommende ændringer, og hvad du skal være opmærksom på i overgangsperioden.

Læs mere om kurset her

"Jeg har været til ferielovskursus hos andre udbydere, men det var ikke i nærheden af at være så godt som Lessors. Kursuslederne har virkelig sat sig ind i tingene og kan derfor komme med skarpe forklaringer i øjenhøjde på godt gammelt dansk, så man forstår det."

Ilse Jensen, bogholder

Kursus om reglerne for dagpengerefusion

Kender du reglerne for, hvornår det er muligt at søge om dagpengerefusion for syge medarbejdere eller medarbejdere, som skal på barsel? Med dette kursus får du det nødvendige indblik i reglerne, og du bliver sikker på lovgivningen om din virksomheds ret til refusion.

Læs mere om kurset