Supportkonsulent til LessorLøn

Vil du være en del af et softwarehus i vækst og samtidig få muligheden for at blive superbruger i LessorLøn?

Med et af markedets stærkeste lønsystemer, LessorLøn, oplever vi en stor efterspørgsel efter vores løsninger. Derfor søger vi nu dig, der har viden om løn og gerne erfaring med drift og support af lønsystemer.

Du bliver en del af et dynamisk team med fast base i Allerød, der består af kolleger med forskellige kompetencer og erfaringsniveauer. Her har du mulighed for at sparre med teamet om dine udfordringer og samtidig videreformidle din egen viden.

Bent Olsen, som er Senior Product Manager for Lessors lønprodukter, uddyber:

"I dit daglige arbejde vil du komme til at trække på din erfaring inden for lønområdet og sikre, at LessorLøn bliver udnyttet optimalt i forhold til den enkelte kundes behov. LessorLøn er et komplekst system, og derfor er det vigtigt, at du kan gøre det nemmere forståeligt for brugerne."

Som supportkonsulent bliver du ekspert i LessorLøn og via din løbende dialog med kunderne opnår du en unik viden om, hvor der er mulighed for at forbedre og optimere systemet. Lessor klæder dig på til opgaverne - både via kurser og projekter.

Dine faglige og personlige kvalifikationer

Vi ser gerne, at du har erfaring med drift og support af lønsystemer - enten fra den private eller den offentlige sektor. Derudover har du viden om løn og de tilknyttede love og kendskab til overenskomster. I din rolle som konsulent er det samtidig vigtigt, at du:

  • motiveres af samarbejdet med kunderne og hjælper dem med at få det optimale ud af deres lønsystem
  • er detaljeorienteret og sætter en ære i at yde service af høj kvalitet
  • har gode analyse- og struktureringsevner

Simone Gallø Høier, som er supportkonsulent på LessorLøn, fortæller desuden:

"Du kommer fra første dag til at være en aktiv del af vores team, hvor du vil glæde dig til at komme på arbejde hver morgen og tage ansvar for opgaverne. Vi glæder os til, at du kan bidrage med dine kompetencer."

Erfaring med Lessor5 eller LessorLøn vil være en fordel, men det er ikke et krav.

Lessor tilbyder dig

  • en attraktiv stilling i et softwarehus i vækst, hvor du har mulighed for at udvikle dig menneskeligt og fagligt
  • et internationalt arbejdsmiljø med et højt professionelt niveau og masser af faglig sparring
  • en attraktiv løn og pensionsordning
  • fleksibel arbejdstid
  • at indgå i et velfungerende og socialt team
  • en god kantineordning
  • en aktiv personaleforening

Rekrutteringen håndteres af Bloom. Du kan kontakte Freya Sofie Østergaard på telefon 5386 1300 eller fso@bloom.dk, hvis du vil vide mere om stillingen.

Søg jobbet som supportkonsulent

LESSOR OG CORONAEN

Coronaen har gjort det svært for os at være sammen, og følingen med den enkelte medarbejder kan let gå tabt.

Hos Lessor har vi derfor lagt et stort arbejde i løbende at spørge ind til medarbejdernes trivsel og forsøgt at løse problemstillinger som følge af hjemmearbejde. Samtidig har vi i samarbejde med vores personaleforening afholdt virtuelle arrangementer af social karakter for at skabe fælles oplevelser og opretholde det kollegiale fællesskab.

Vores kultur og værdier

For os er det afgørende, at du trives og motiveres som medarbejder og menneske, og at dit arbejdsliv og dit privatliv er i harmoni. Ud over muligheden for hjemmearbejde tilbyder vi blandt andet kurser og medarbejdersamtaler med det formål at skabe trivsel og udvikling.

Vi sætter en dyd i at vidensdele på tværs af organisationen, da det er vigtigt for os at sikre, at alle medarbejdere kender strategien og målet og er bevidst om deres egen rolle og eget bidrag til virksomhedens succes.

Hos Lessor er der altid plads til humor og uformel snak. For vi ved, at en god snak i lounge-området eller over en friskbrygget kop kaffe kan være lige så inspirerende og udbytterig som et traditionelt møde.

"Og vi kan kun anbefale, at du melder dig ind i vores personaleforening. Her gør man alt for, at vi medarbejdere får en masse fælles sociale oplevelser og trives i det hele taget," fortæller Simone Gallø Høier, som er supportkonsulent på LessorLøn, da hun bliver bedt om at komme med et godt råd til nye medarbejdere. 

Vores virksomhed er baseret på de seks værdier INTEGRITET, PARTNERSKAB, ANSVARLIGHED, RESPEKT, INNOVATION og SERVICE, som vi arbejder aktivt med i dagligdagen.

"Vi er et velfungerende team - både fagligt og socialt. Og vi kan næsten ikke vente med at byde dig velkommen."

Simone Gallø Høier, supportkonsulent LessorLøn-teamet

Om Lessor Group

Lessor Group er en dynamisk softwarevirksomhed i rivende udvikling. Siden 1972 har vi specialiseret os i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Danmark, og i dag bruger flere end 75.000 virksomheder vores systemer - herunder lønsystemet Danløn.

Markederne ændrer sig markant, og Lessor Group står over for nye spændende muligheder. Det betyder både en fortsat videreudvikling af vores løsninger med kunden i fokus, men også at virksomheden i de kommende år skal vokse kraftigt og indtræde på nye markeder. Vores mål er at levere professionelle løsninger, der bidrager til effektive arbejdsgange og gladere kunder.

Lessor Group er ejet af den amerikanske koncern Paychex. Vores hovedkontor ligger i Allerød, derudover har vi kontor i Vejle. I dag tæller medarbejderstaben i Lessor Group mere end 180 medarbejdere.