Menu

Brugernavn:
Sub-2165-web.jpg

9. december 2013

LESSOR er godkendt som leverandør på SKI rammeaftale 02.18 og 02.19 for IT-løsninger til det offentlige.  Det betyder, at vores løn- og HR-løsninger til offentlige organisationer er godkendt efter en række kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar, som SKI har opstillet i forhold til det givne udbud.

Med SKI rammeaftalen får offentlige kunder en komplet ’miniudbudspakke’ bestående af bl.a. skabeloner og et udvælgelsesværktøj. Miniudbudspakken indeholder overordnede kravspecifikationer og skabeloner, der hjælper med at definere eventuelle behov for vedligehold, videreudvikling og drift. Det smidiggør processen, når offentlige organisationer skal vælge nye leverandører – og samtidig er et miniudbud under en rammeaftale enklere og mindre risikofyldt end et EU-udbud.

LESSOR er godkendt til at levere LESSOR-5 LØN kombineret med LESSOR-5 HR, Budgetmodulet, LESSOR-Portalen, LESSOR-ATS og LESSOR-Workforce på konkurrencedygtige vilkår inden for rammeaftale 02.18, delaftale 10 og rammeaftale 02.19, samtlige delaftaler.

Få mere at vide
Læs mere om SKI rammeaftalen på ski.dk eller kontakt os på telefon 48 16 60 00.

 

leverandoer logo rgb