Erfaren supportkonsulent til Danløn

Mere end 65.000 virksomheder bruger Danløn til at lave løn til deres medarbejdere. I Danløn Support hjælper vi vores kunder med udarbejdelse af løn. Vi vil være nærværende, effektive og professionelle i dialogen med vores kunder, så de oplever, at det er nemt og billigt at lave løn med Danløn. Vi er i stigende vækst og søger derfor en erfaren supportkonsulent, som kan hjælpe resten af teamet med at give vores kunder en fortsat god oplevelse hos Danløn.

Om jobbet

Som supportkonsulent bliver din hovedopgave at levere fantastisk kundeservice og rådgivning pr. telefon og via supportforum. Herudover kan du blive involveret i blandt andet undervisning og afholdelse af kundekurser, webinarer, udarbejdelse af videovejledninger, onboarding af nye kunder eller projekter. 

 

Om dig

Vi forventer, at du:

  • har lønerfaring og lønviden
  • har erfaring med kundeservice
  • har kørekort og måske taget kurser i de forskellige faser inden for kommunikation

Hvis du har erfaring med kundeservice via flere kanaler (chat, mail, robot, sociale medier), er dette et plus.

Vi leder efter dig, der er robust og hviler i dig selv, tænker selvstændigt og kan lide at tage ansvar. Dig, der ikke er bange for at gå forrest eller gå i gang med nye opgaver.

Som person er det vigtigt, at du er serviceminded og mødestabil og sætter pris på en hverdag, hvor det at skulle tilegne sig ny viden er en del af dagligdagen.

Du er den type, der går den ekstra mil for at nå i mål. 

 

Om os

Du kommer til Danløn på et meget spændende tidspunkt. Vi vokser, og der sker mange spændende udviklingstiltag i virksomheden. Især service- og supportområdet er i udvikling – og den udvikling kan du være med til at præge netop nu. Du bliver en del af et meget velfungerende team og får masser af dygtige, søde og hjælpsomme kollegaer.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så skriv til supportchef Heidi Kofod Andersen på hka@lessor.dk.

Vi afholder samtaler løbende, så skynd dig at sende os din ansøgning, hvis du mener, at dette kunne være et job for dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Søg jobbet

Om Lessor Group

Lessor Group er en dynamisk softwarevirksomhed i rivende udvikling. Siden 1972 har vi specialiseret os i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Skandinavien og Tyskland, og i dag bruger mere end 55.000 virksomheder vores systemer, herunder lønsystemet Danløn.

Markederne ændrer sig markant, og Lessor Group står over for nye spændende muligheder. Det betyder både en fortsat videreudvikling af vores løsninger med kunden i fokus, men også at virksomheden i de kommende år skal vokse kraftigt og indtræde på nye markeder. Vores mål er at levere professionelle løsninger, der bidrager til effektive arbejdsgange og gladere kunder.

Lessor Group er ejet af den amerikanske koncern Paychex. Vores hovedkontor ligger i Allerød, derudover har vi kontorer i Vejle og i Tyskland. I dag tæller medarbejderstaben i Lessor Group +150 medarbejdere.