Java-udvikler(e)

Vi har brug for flere udviklere, der har evner for, og lyst til, at levere software i høj kvalitet til tusinder af virksomheder. Vores ekspertise ligger inden for lønsystemer, HR-systemer og tidsregistreringssystemer. Vi er primært et Java-hus, men har løsninger på en meget bred vifte af teknologi og platforme lige fra Cobol, NET, App’s, Dynamics NAV og AX, til cutting edge web-technologi, der samlet set benyttes af omkring 70.000 virksomheder.

Udover vores kontinuerlige fokus på udvidelser og forbedringer på vores eksisterende løsninger, accelererer vi på API’er, sikkerhed og automatisering. Vi arbejder kontinuerligt på at blive bedre til at levere softwareløsninger, og bedre til at få det bedste frem i hinanden, og vi værdsætter menneskelig ordentlighed på lige fod med faglighed.

Hvis du har lyst til at høre nærmere, så ring til Jeppe Rørbæk på 29 85 88 04 for en uforpligtende snak om mulighederne – så kan vi mødes hos Lessor i Allerød, hvis det virker som om, der er noget at snakke videre om.

Har du en ven, studiekammerat eller tidligere kollega, hvor problemerne nærmest løser sig selv, når I arbejder sammen, eller som du af andre årsager kunne tænke dig at blive kollega med, så tænk gerne vedkommende med ind og kom gerne sammen. Vi har rigeligt arbejde til jer begge to.

Dine primære opgaver

Du kommer til at starte som udvikler på ét af vores udviklingsteams, hvor du vil blive grundigt introduceret til den aktuelle platform. Har du ikke tidligere arbejdet med software der håndterer løn, giver vi dig tilstrækkelig uddannelse til at du kan ”snakke med ved bordene”, og på den måde kontinuerligt forbedre dine egne muligheder for gå længere og længere ind vores primære domæne – lønberegning. 

Dine faglige og personlige kvalifikationer

Du kan og vil udvikle softwareløsninger, og jo flere der bruger dem jo bedre. En understøttende relevant uddannelse og/eller nogle års professionel erfaring er en nødvendighed, men uddannelse og erfaring kan oparbejdes på mange måder, så vi er spændt på at høre om din vej til hvor du er i dag. 

Om dig som person

Vi er meget rummelige. Hvis du kan noget, vil noget, er villig til at lære og villig til at hjælpe andre, skal vi nok finde ud af det. 

Hos Lessor tilbyder vi dig

En stilling i Danmarks ældste softwarehus – nu i større vækst end nogensinde før da vi er blevet købt af Paychex, som er USAs førende leverandør af lønløsninger til små og mellemstore virksomheder.

En virksomhedskultur, hvor vi værdsætter og arbejder aktivt med menneskelig ordentlighed.

Et godt miljø for faglig sparring, frirum til at udfolde nye idéer og projekter – og en kultur, hvor du ikke er fanget af din oprindelige jobbeskrivelse. Kan du andet, har du gode muligheder for at få lov.

  • Attraktiv løn og pensionsordning
  • Frokostordning
  • Lækre nyindrettede lokaler 
  • Arbejdsstedet er på vores kontor i Allerød


Vi indkalder løbende til samtaler, så vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jeppe Rørbæk på telefon +45 2985 8804 eller jr@lessor.dk

Søg jobbet

Om Lessor Group

Lessor Group er en dynamisk softwarevirksomhed i rivende udvikling. Siden 1972 har vi specialiseret os i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Skandinavien og Tyskland, og i dag bruger mere end 55.000 virksomheder vores systemer, herunder lønsystemet Danløn.

Markederne ændrer sig markant, og Lessor Group står over for nye spændende muligheder. Det betyder både en fortsat videreudvikling af vores løsninger med kunden i fokus, men også at virksomheden i de kommende år skal vokse kraftigt og indtræde på nye markeder. Vores mål er at levere professionelle løsninger, der bidrager til effektive arbejdsgange og gladere kunder.

Lessor Group er ejet af den amerikanske koncern Paychex. Vores hovedkontor ligger i Allerød, derudover har vi kontorer i Vejle og i Tyskland. I dag tæller medarbejderstaben i Lessor Group +150 medarbejdere.