Ledige stillinger hos Lessor

Her kan du se og læse mere om alle vores ledige stillinger. Hos Lessor får du en unik mulighed for at præge udviklingen og blive en del af et arbejdsmiljø med høj faglighed og gode kolleger.

Uopfordret ansøgning

Hos Lessor er vi altid meget interesserede i at høre fra dygtige medarbejdere. Derfor vil vi med glæde modtage din uopfordrede ansøgning. Send os dit CV og lidt om hvad du brænder for og gerne vil tilbyde Lessor som arbejdsplads.

Product Owner til Danløn

Brænder du for online-løsninger og produktudvikling, og vil du være med til at vedligeholde og videreudvikle et af de foretrukne lønsystemer i Danmark?

Erfarne Java-udviklere til Lessors udviklingsteam

Drømmer du om at blive en del af et team, der er kendetegnet ved stor hjælpsomhed, åbenhed og engagement? Og brænder du for at udvikle stærke softwareløsninger i høj kvalitet? Så har du nu mulighed for at blive en del af Lessors udviklingsteam.

Erfaren Scrum Master til vores produktudviklingsteams

Til vores mange softwareudviklingsteams har vi brug for en erfaren Scrum Master til at få det bedste frem i både de enkelte teams og de enkelte teammedlemmer. Til at hjælpe os med processerne leder vi efter dig, der kan bidrage aktivt til dette vigtige arbejde i det daglige.

Supportkonsulent til LessorLøn

Vil du være en del af et softwarehus i vækst og samtidig få muligheden for at blive superbruger i LessorLøn?

Kommunikationsstærk studentermedhjælper med kreativ pen og flair for digitale medier

Brænder du for at opsøge og formidle den gode historie og skrive vedkommende tekster til vores intranet og websites? Er du en haj til at skrive dansk? Har du erfaringer med kommunikation i digitale kanaler, herunder websites, blog og sociale medier? Så er det dig, vi søger, til en spændende studentermedhjælperstilling til intern og ekstern kommunikation med plads til kreativitet.