Ledige stillinger hos Lessor

Her kan du se og læse mere om alle vores ledige stillinger. Hos Lessor får du en unik mulighed for at præge udviklingen og blive en del af et arbejdsmiljø med høj faglighed og gode kolleger.

Uopfordret ansøgning

Hos Lessor er vi altid meget interesserede i at høre fra dygtige medarbejdere. Derfor vil vi med glæde modtage din uopfordrede ansøgning. Send os dit CV og lidt om hvad du brænder for og gerne vil tilbyde Lessor som arbejdsplads.

Product Owner til Danløn

Brænder du for online-løsninger og produktudvikling, og vil du være med til at vedligeholde og videreudvikle et af de foretrukne lønsystemer i Danmark?

Senior Digital Marketing Manager

Er du vild med digital marketing, og brænder du for at vise, hvordan god forretningsforståelse, skarp analytisk sans og aktiv brugerinddragelse kan skabe resultater, der kan mærkes? Så har du nu muligheden for at blive den drivende aktør af marketing på Danmarks førende online lønsystem til små- og mellemstore virksomheder, Danløn.

Java-udviklere til fortsat udvikling af vores løsninger

Hos Lessor har vi nu brug for endnu for flere Java-udviklere med evner og lyst til at levere software af høj kvalitet til tusinder af virksomheder.

Supportkonsulent til LessorLøn

Vil du være en del af et softwarehus i vækst og samtidig få muligheden for at præge en spændende udvikling? Lessor har brug for en erfaren konsulent med erfaring inden for support af lønsystemer. Her får du mulighed for at bidrage til den fortsatte vækst, som vi oplever netop nu.

Product Specialist til LessorLøn

Kunne du tænke dig at være en del af et spændende softwarehus i vækst, hvor den gode kundeoplevelse er i centrum? Og vil du være med til at videreudvikle en produktgruppe med stort vækstpotentiale? Så er du sandsynligvis den Product Specialist, vi søger.

Erfaren Scrum Master til vores produktudviklingsteams

Til vores mange softwareudviklingsteams har vi brug for en erfaren Scrum Master til at få det bedste frem i både de enkelte teams og de enkelte teammedlemmer. Til at hjælpe os med processerne leder vi efter dig, der kan bidrage aktivt til dette vigtige arbejde i det daglige.