Ledige stillinger hos Lessor

Her kan du se og læse mere om alle vores ledige stillinger. Hos Lessor får du en unik mulighed for at præge udviklingen og blive en del af et arbejdsmiljø med høj faglighed og gode kolleger.

Uopfordret ansøgning

Hos Lessor er vi altid meget interesserede i at høre fra dygtige medarbejdere. Derfor vil vi med glæde modtage din uopfordrede ansøgning. Send os dit CV og lidt om hvad du brænder for og gerne vil tilbyde Lessor som arbejdsplads.

30-09-20

API- og integrationsudvikler

Vil du være med til at forme Lessors integrationsløsninger og skabe værdi for vores kunder og partnere? Brænder du for godt design, arkitektur, udvikling og samarbejde på tværs af organisationen? Synes du, ligesom os, at det er spændende og udfordrende at arbejde med løsninger til håndtering af løn, HR, tidsregistrering og vagtplanlægning? Så søg jobbet som API- og integrationsudvikler hos Lessor.

31-10-2020

Supportkonsulent til Danløn

Mere end 65.000 virksomheder bruger Danløn til at lave løn til deres medarbejdere. I Danløn Support hjælper vi vores kunder i forbindelse med udarbejdelse af løn. Vi vil være nærværende, hurtige, effektive og professionelle i dialogen med vores kunder, så de oplever, at det er nemt og billigt at lave løn med Danløn. Vi er i stigende vækst, og derfor søger vi endnu en supportkonsulent, som kan hjælpe resten af teamet med at give vores kunder en fortsat god kundeoplevelse hos Danløn.

31-10-20

Java-udvikler(e)

Vi har brug for flere udviklere, der har evner for, og lyst til, at levere software i høj kvalitet til tusinder af virksomheder. Vores ekspertise ligger inden for lønsystemer, HR-systemer og tidsregistreringssystemer. Vi er primært et Java-hus, men har løsninger på en meget bred vifte af teknologi og platforme lige fra Cobol, NET, App’s, Dynamics NAV og AX, til cutting edge web-technologi, der samlet set benyttes af omkring 70.000 virksomheder.