Ledige stillinger hos Lessor

Her kan du se og læse mere om alle vores ledige stillinger. Hos Lessor får du en unik mulighed for at præge udviklingen og blive en del af et arbejdsmiljø med høj faglighed og gode kolleger.

Uopfordret ansøgning

Hos Lessor er vi altid meget interesserede i at høre fra dygtige medarbejdere. Derfor vil vi med glæde modtage din uopfordrede ansøgning. Send os dit CV og lidt om hvad du brænder for og gerne vil tilbyde Lessor som arbejdsplads.

13-12-19

Vikariat: Supportkonsulent til Danløn

Mere end 50.000 virksomheder bruger Danløn til at lave løn til deres medarbejdere. I Danløn Support hjælper vi vores kunder i forbindelse med udarbejdelse af løn. Vi vil være hurtige, effektive og professionelle i vores dialog med vores kunder, så de oplever, at det er nemt og billigt at lave løn med Danløn. Vi er i stigende vækst og derfor søger vi lige nu en supportkonsulent til et vikariat, som kan hjælpe resten af teamet med at give vores kunder en fortsat god kundeoplevelse hos Danløn.

17-01-20

Contentspecialist til Danløn

Danløn søger en contentspecialist, der kan producere engagerende og levende indhold om løn og personaleadministration.

20-11-19

Projektleder til migrering

Har du lyst til at arbejde i en softwarevirksomhed med fart på – og hvor du har masser af muligheder for faglig udvikling? Så kom og bliv vores nye kollega i Lessor. Vi står foran et omfangsrigt migreringsprojekt, som du skal være projektleder på. Vi har en kultur, der kan beskrives som ’en moden start-up’ virksomhed, selvom vi har eksisteret i mange år. Lille nok til at træffe hurtige beslutninger i en venlig og uformel struktur - og med et stort moderselskab i ryggen til at give os et solidt fundament.

05-12-19

Workforce Management-konsulent/-seniorkonsulent

I Lessor har vi en kultur, der kan beskrives som ’en moden start-up’ virksomhed, selvom vi har eksisteret i mange år. Lille nok til at træffe hurtige beslutninger i en venlig og uformel struktur - og med et stort moderselskab i ryggen til at give os et solidt fundament. Du kommer med sikkerhed ikke til at kede dig hos os – og der er gode muligheder for faglig udvikling. Vi har travlt i Lessor Group i Allerød, og med et af markedets stærkeste Workforce Management-systemer, LessorWorkforce, oplever vi en stor efterspørgsel efter vores løsninger. Derfor søger vi nu dig, der har viden om og interesse for vagtplanlægning, tidsregistrering og erfaring med implementering, drift og support af it-systemer.