Ledige stillinger hos Lessor

Her kan du se og læse mere om alle vores ledige stillinger. Hos Lessor får du en unik mulighed for at præge udviklingen og blive en del af et arbejdsmiljø med høj faglighed og gode kolleger.

Web analyst/SEM specialist

Are web analytics and SEM activities your thing? Are you a number cruncher constantly focusing on tracking and using data to optimize our conversion rates?

Administrator til Lessors hostingcenter

Du får ansvaret for at sikre, at driften af Lessors hostingcenter er stabil og at services afvikles så effektivt som muligt. Sikring af høj driftsstabilitet er et vigtigt fokusområde for stillingen.

NAV-udvikler

Vi søger en teknisk dygtig Senior Microsoft Dynamics NAV-udvikler til vores løn-, tids- og HR-løsning. Du får chancen for at være med til at videreudvikle et stort, administrativt system, der anvendes af en række store kunder i Danmark og Tyskland. I jobbet bliver du en del af et fokuseret og erfarent team, der arbejder særdeles agilt. Teamet udfører både nyudvikling og trouble shooting med konstant fokus på slutkundernes behov.

Supportkonsulent til Payroll til Dynamics NAV

Lessor har styrket sin organisation på mange fronter de seneste par år, blandt andet inden for Professional Services over for vores kunder. Vi mangler nu en supportkonsulent i Dynamics NAV-teamet, så hvis jobbet lyder som noget for dig, så glæder vi os til at høre fra dig snarest muligt.

Konsulent til fremtidens lønsystem

Vi vokser og derfor leder vi efter en erfaren og ambitiøs konsulent, som kan hjælpe vores kunder med implementering og support af vores lønsystem Lessor-PM. Du får en fantastisk mulighed for at præge den spændende udvikling, som Lessor Group oplever netop nu. Du bliver en del af vores Lessor-PM team i Allerød, hvor du sammen med dygtige og kompetente kollegaer skal supportere vores kunder.