Ledige stillinger hos Lessor

Her kan du se og læse mere om alle vores ledige stillinger. Hos Lessor får du en unik mulighed for at præge udviklingen og blive en del af et arbejdsmiljø med høj faglighed og gode kolleger.
11-12-2018

Teknisk tester

I Lessor Group søger vi en erfaren teknisk tester, der brænder for kvalitetssikring, og som vil være med til at opbygge et nyt QA-team. Du kommer til at arbejde med vores helt nye platform WORK, hvor vi i øjeblikket arbejder på at implementere de første moduler.

Teknisk konsulent

Det går godt i Lessor. Vi vokser, og derfor leder vi efter en teknisk konsulent til vores løn-software, Lessor-5. Der er tale om en nyoprettet stilling, og du får derfor en virkelig god mulighed for at præge den spændende udvikling, som Lessor Group oplever netop nu. Som Lessor-5 teknisk konsulent er du er det primære, tekniske bindeled mellem udvikling, product management, support og vores kunder. Du bistår vores kunder med den tekniske del af anskaffelsen, anvendelsen og supporten af Lessor-5 lønsystemet.

11-09-2018

Lønkonsulent Lessor-5

Vi vokser - og derfor leder vi efter en erfaren og ambitiøs konsulent, som kan hjælpe vores kunder med implementering og support af vores lønsystem Lessor-5. Du får en fantastisk mulighed for at præge den spændende udvikling, som Lessor Group oplever netop nu. Du bliver en del af vores Lessor-5 team i Allerød, hvor du sammen med dygtige og kompetente kollegaer skal supportere vores kunder.

Uopfordret ansøgning

Hos Lessor er vi altid meget interesserede i at høre fra dygtige medarbejdere. Derfor vil vi med glæde modtage din uopfordrede ansøgning. Send os dit CV og lidt om hvad du brænder for og gerne vil tilbyde Lessor som arbejdsplads.

18-12-2018

Supportkonsulent Lessor nyuddannede

Er du nyuddannet eller snart færdig med din uddannelse? Kan du se dig selv som ambitiøs og energisk konsulent? Så søg job hos os. Som konsulent skal du hjælpe vores kunder med support af vores lønsystem Lessor-5.

19-12-18

Javaudvikler

Vi søger en teknisk dygtig og erfaren Java-udvikler til vores onlinelønsystem for store og mellemstore virksomheder. Løsningen er en webløsning skrevet i Java. Du får chancen for at være med til at vedligeholde og videreudvikle et stort, administrativt system, der er markedsledende og anvendes af mange virksomheder i Danmark.