Ledige job hos Lessor

Her kan du se og læse mere om alle vores ledige stillinger. Hos Lessor får du en unik mulighed for at præge udviklingen og blive en del af et arbejdsmiljø med høj faglighed og gode kolleger.
1. september 2017

Konsulent til fremtidens lønsystem

Vi vokser - og derfor leder vi efter en erfaren og ambitiøs konsulent, som kan hjælpe vores kunder med implementering og support af vores lønsystem Lessor-5.

1. september 2017

Dygtig og ambitiøs konsulent til tidsregistreringssystem

Er du vores nye ambitiøse konsulent, der skal være med til at gøre vores tidssystem – Lessor-SP Tid – til danskernes foretrukne? Så har vi jobbet til dig.

10. september 2017

Teknisk Presales Konsulent

Kan du indtage ekspertrollen og samtidig understøtte salgsafdelingen i rådgivning af nye kundeemner? Så er det dig, vi leder efter.

15. september 2017

Dygtig Intern Salgskonsulent/Junior Account Manager

Kan du brænde igennem over telefonen til nye og eksisterende kunder og gennemføre inspirerende online produktpræsentationer? Så har vi en stilling klar til dig i vores salgsafdeling.

20. september 2017

Skarp Android- og iOS-udvikler til design og udvikling af mobile applikationer

Vi leder efter en erfaren og ambitiøs App-udvikler. som kan hjælpe os med at tage vore mobile løsninger til det næste niveau.

20. september 2017

Full-stack Java-udvikler til lønsystem

Vi søger en dygtig Java-udvikler til vores European Web Payroll (EWP) platform, vores online lønsystem til mindre virksomheder i Norden og Tyskland. EWP er en web-løsning skrevet i Java.

2. oktober 2017

Resultatorienteret Partner Account Manager

Lessor søger en erfaren Partner Account Manager (PAM) til at optimere salget gennem vores partnere.