Ledige stillinger hos Lessor

Her kan du se og læse mere om alle vores ledige stillinger. Hos Lessor får du en unik mulighed for at præge udviklingen og blive en del af et arbejdsmiljø med høj faglighed og gode kolleger.

Uopfordret ansøgning

Hos Lessor er vi altid meget interesserede i at høre fra dygtige medarbejdere. Derfor vil vi med glæde modtage din uopfordrede ansøgning. Send os dit CV og lidt om hvad du brænder for og gerne vil tilbyde Lessor som arbejdsplads.

Product Owner til Danløn

Brænder du for online-løsninger og produktudvikling, og vil du være med til at vedligeholde og videreudvikle et af de foretrukne lønsystemer i Danmark?

Erfarne Java-udviklere til Lessors udviklingsteam

Drømmer du om at blive en del af et team, der er kendetegnet ved stor hjælpsomhed, åbenhed og engagement? Og brænder du for at udvikle stærke softwareløsninger i høj kvalitet? Så har du nu mulighed for at blive en del af Lessors udviklingsteam.

Erfaren og selvkørende IT Security Analyst

Er du en erfaren profil inden for it-sikkerhed, og ønsker du at være med til at sætte retningen i en succesfuld softwarevirksomhed i vækst? Vil du være en del af et team med en uformel og venlig atmosfære, hvor vi har fokus på samarbejde og den gode tone? Så har du nu mulighed for at blive en del af Lessors IT Operations-team.

Erfaren og ambitiøs Transformation Manager

Vil du være med til at skabe rammerne for, at en af Danmarks førende udbydere af softwareløsninger inden for løn, HR og vagtplanlægning kan videreudvikle sig og vækste? Brænder du for at skabe endnu bedre resultater via agile metoder, så som Kanban, Scrum og DevOps? Så søg jobbet som Transformation Manager hos Lessor.

Serviceminded og struktureret IT-supporter

Brænder du for at yde den bedste brugersupport og skabe den bedste brugeroplevelse? Vil du være en del af et team med en uformel og venlig atmosfære, hvor vi har fokus på samarbejde og den gode tone? Så har du nu mulighed for at blive en del af Lessors IT Operations team.