Menu

Brugernavn:
_TOF0365_sub.jpg

10. marts 2017

LESSOR Group er i vækst, og vi søger derfor flere nye medarbejdere. I øjeblikket søger vi bl.a. udviklere og konsulenter.

Læs mere om stillingerne.

17. november 2016

Besøg LESSORs stand på FORRETNINGSsystemer i CinemaxX Fisketorvet i København den 24. november 2016.

Konferencen sætter fokus på forretningskritiske løsninger til erhvervslivet og henvender sig til virksomheder, som overvejer at investere i nye forretningssystemer. I år er hovedtemaet ”Forretningssystemers rolle i den digitale transformation”.

Konferencen byder på de nyeste trends og den seneste udvikling inden for løn, HR, ERP, BI, CRM m.m. gennem et spændende program med leverandørindlæg, cases og leverandør-oplæg.

På LESSORs stand står vi klar til en uforpligtende dialog om, hvordan vores løsninger kan optimere jeres administrative arbejdsgange og dermed frigøre ressourcer til andre opgaver.

Klik her for at læse mere om Forretningssystemer og tilmelde dig konferencen.

24. oktober 2016

Peter Colsted tiltrådte som direktør den 11. oktober med det daglige ansvar for hele LESSOR-Gruppen. Peter Colsted har både dansk og international ledelseserfaring fra Microsoft og har desuden været CEO for IT-virksomheden Secunia.
Peter Colsted overtager direktørposten efter Henrik Fich.

Ny bestyrelse

Den nordiske kapitalfond Axcel, der tidligere på året købte LESSOR-Gruppen, kan som led i den nye ledelsesændring også præsentere en ny, stærk bestyrelse. Klaus Holse, administrerende direktør i SimCorp, bliver ny bestyrelsesformand. Bestyrelsen vil yderligere bestå af Jesper Eiby, marketingansvarlig i Nordeuropa for Google, samt Christian Bamberger Bro og Nikolaj Vejlsgaard fra Axcel.

Ændringerne i ledelsen og bestyrelsen medfører ikke ændringer for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere i LESSOR-Gruppen.

Peter Colsted og den nye bestyrelse vil fortsætte arbejdet med LESSOR-Gruppens vækstpotentiale og den løbende udvikling og internationalisering af softwareløsningerne.

6. oktober 2016

LESSOR tilbyder løsninger til håndtering af LØN, TID, HR og Vagtplanlægning i Sverige - og den 12.-13. oktober 2016 kan du eller måske dine svenske kolleger møde os på messen Ekonomi & Företag i Stockholm.

Messen byder på et væld af inspiration og viden samt spændende events. Vi glæder os til at se jer ved vores stand!

Læs mere om messen og udskriv dit gratis entrékort ved at klikke her.