Kom godt videre fra Lessor Payroll til NAV

Hvad gør du, når udvikling og support af Lessor Payroll til NAV 2009 stopper?

FAQ

Oftest stillede spørgsmål

HVAD ER LESSORLØN?

LessorLøn er vores bedste og mest avancerede lønsystem. Det er for dig, der håndterer løn for flere end 50 personer og arbejder med overenskomster. Systemet byder på et væld af funktioner og opdaterer selv udvalgte overenskomster, så din virksomhed altid overholder de gældende regler. LessorLøn er en cloudbaseret lønløsning, og du skal derfor ikke bekymre dig om selv at stå for at opdatere systemet. Det klarer vi for dig.

Du kan læse mere om de enkelte funktionaliteter her.


HVORNÅR KAN JEG SKIFTE TIL LESSORLØN?

LessorLøn er tilgængeligt allerede nu, og du kan i princippet skifte, når det passer dig.
Kontakt os for at høre mere om overgangen, og bliv klædt godt på til at arbejde med systemet.


HVAD SKAL DER TIL, FOR AT JEG KAN SKIFTE TIL LESSORLØN?

Inden du skifter til LessorLøn, er det vigtigt, at vi har et møde med dig, hvor vi taler om, hvornår det vil passe dig, at vi laver skiftet. Du kan få et overblik over hele processen i opgraderingen fra Lessor Payroll til NAV til LessorLøn her på siden.


HVAD SKER DER MED MINE DATA, NÅR JEG SKIFTER TIL LESSORLØN?

Hos Lessor passer vi rigtig godt på dine data. Når vi opdaterer dit lønsystem til LessorLøn, vil du have nøjagtig de samme data til rådighed, som du havde i Lessor Payroll.


HVILKE MULIGHEDER FÅR JEG MED LESSORLØN?

Lønhåndtering kræver masser af ressourcer, og derfor er LessorLøn udviklet til at automatisere de mest tidskrævende aspekter af lønhåndtering. Eksempelvis opdaterer LessorLøn udvalgte overenskomster, så din virksomhed altid overholder de gældende regler.


HVORDAN ER PRISEN FOR LESSORLØN?

I stedet for at betale en licens inden for et bestemt licensbånd, vil du med LessorLøn blive faktureret en attraktiv pris for hver medarbejder, du udbetaler løn for, per måned.


ER DET SVÆRT AT BRUGE LESSORLØN?

LessorLøn indeholder et væld af funktioner, som kan gøre din hverdag meget lettere. Det kræver dog, at du ved, hvordan du benytter dem. Men bare rolig. Vi hjælper dig godt på vej, når du opgraderer dit system. Du vil modtage undervisning i LessorLøn - enten et digitalt eller fysisk kursus - så du er klar til at køre løn, når vi er klar med den færdige opsætning af lønsystemet.


SKAL JEG OGSÅ SKIFTE ERP-SYSTEM, NÅR JEG SKIFTER LESSOR PAYROLL TIL NAV UD MED LESSORLØN?

Det korte svar er heldigvis nej. Du kan fortsat benytte dig af virksomhedens eksisterende NAV ERP-system, og hvis du ønsker det, kan vi sende data fra LessorLøn til ERP-systemet og den anden vej med Lessor Dynamics Integration. Det kan du læse mere om her.

 

Lad os hjælpe dig godt videre

Vil du vide mere om, hvordan du kommer trygt videre til den næste naturlige opgradering af dit lønsystem?

Så udfyld formularen her ved siden af og en af vores rådgivere vil kontakte dig for en dialog om, hvordan du kommer godt videre fra Lessor Payroll.

Vi glæder os til at høre fra dig.