Ung kvinde bruger tablet til at lave løn

Gratis webinar om Lessor Payroll til NAV - den naturlige afløser for C5 løn

Arbejder du med Microsoft C5 løn i dag, skal du snart beslutte dig for, hvordan du vil køre løn fremover. Den 8. januar 2019 ophører Microsofts support til C5 løn og den sidste lønopdatering bliver frigivet ved årsafslutningen 2018. En naturlig afløser for C5 er Microsoft NAV med en integreret lønløsning fra Lessor.

Deltag i vores gratis webinar og hør om dine fordele med en integreret NAV-lønløsning.

Når du bruger Lessor Payroll til dit lønarbejde, så udnytter du de data, du allerede har om dine medarbejdere i NAV. Brugergrænsefladen og genvejstasterne er de samme som i resten af NAV. Du kan derudover lave et ubegrænset antal prøveberegninger og simulerede lønsedler samt kontrollere og afstemme, når det passer dig.

Vælg mellem to webinarer:

Den 16. august 2018 - kl.13:00-13:30
Den 6. september 2018 - kl. 13:00-13:30

Tilmeld dig her

Lønlicensen er gratis

Har du en aktiv lønlicens til C5, som er købt før den 6. oktober 2013, kan du få en tilsvarende lønlicens til Lessor Payroll til NAV helt gratis. Herefter betaler du opdateringsgebyr, som er prissat af Lessor. Hvis din lønlicens er inaktiv, får du 20% rabat på lønlicensen til Lessor Payroll.

Så vælger du Microsoft Dynamics NAV som dit fremtidige økonomisystem, er det oplagt at gøre brug af vores tilbud om en integreret lønlicens til løsningen.

Hvis du ikke ønsker at konvertere både økonomidelen og lønnen samtidig, kan du i stedet starte med løndelen og vente med at konvertere økonomidelen til NAV.

Hør hvad andre kunder siger om Lessor Payroll

Smykkefirmaet Ole Lynggard bruger Lessors integrerede lønløsning til deres lønbehandling.

Se videoen og hør om deres erfaringer med Lessor Payroll.

Læs også hvorfor Fredericia Shipping valgte Lessors lønløsning til NAV.