Konverter fra C5-løn til Lessor Payroll

Hvad gør du med lønnen, når Microsoft Dynamics C5 går på pension?

Arbejder du med Microsoft C5 løn i dag, skal du snart beslutte dig for, hvordan du vil køre løn fremover. Den 8. januar 2019 ophører Microsofts support til C5 løn, og den sidste lønopdatering bliver frigivet ved årsafslutningen 2018. En naturlig afløser for C5 er Microsoft NAV eller 365 Business Central med en integreret lønløsning fra Lessor.

Lettere arbejdsgange med en integreret lønløsning

Når du bruger Lessor Payroll til dit lønarbejde, udnytter du de data, du allerede har om dine medarbejdere i NAV eller 365 Business Central. Brugergrænsefladen og genvejstasterne er de samme som i resten af NAV og 365 Business Central. Du kan derudover lave et ubegrænset antal prøveberegninger og simulerende lønsedler og kontrollere og afstemme, når det passer dig.

Lønlicensen er gratis

Har du en aktiv lønlicens til C5, som er købt før den 6. oktober 2013, kan du få en tilsvarende lønlicens til Lessor Payroll helt gratis. Herefter betaler du opdateringsgebyr, som er prissat af Lessor. Hvis din lønlicens er inaktiv, får du 20% rabat på lønlicensen til Lessor Payroll.

Så vælger du Microsoft Dynamics NAV eller 365 Business Central som dit fremtidige lønsystem, er det oplagt at gøre brug af vores tilbud om en integreret lønlicens til løsningen.

Konverter skridt for skridt - start med lønnen

Sidder du med følelsen af, at den forestående flytning fra C5 er uoverskuelig, har du har et tilbud om at komme i gang med overflytningen skridt for skridt. Som noget nyt tilbyder Lessor, at du kan konvertere lønnen, før du konverterer økonomidelen til NAV eller 365 Business Central.

Hvis du har nogle spørgsmål, anbefaler vi dig at kontakte din partner eller skrive til os på dynamics.salg@lessor.dk.

Hør hvad andre kunder siger om Lessor Payroll

Smykkefirmaet Ole Lynggard bruger Lessors integrerede lønløsning til deres lønbehandling.

Se videoen og hør om deres erfaringer med Lessor Payroll.

Læs også hvorfor Fredericia Shipping valgte Lessors lønløsning til NAV.

Send mig et konverteringstilbud