Tidsstyring

Få styr på tid og fravær – og spar mange ressourcer

Går alt for meget af din tid med at taste tid og fravær manuelt ind i dit lønsystem? Lessor kan hjælpe dig, så du slipper for dobbeltarbejde, undgår fejl, kan genbruge data på tværs af systemer og får leveret et komplet løngrundlag.

Lønningsdagen nærmer sig, og du har travlt. Alle dine timelønnede kolleger har afleveret deres manuelt udfyldte timesedler på papir eller i et excelark.

Og nu er det op til dig at få styr på det hele og overføre alle data til dit lønsystem. Endnu en manuel proces – og et arbejde, der kræver tid og ressourcer. Med stor risiko for indtastningsfejl. 

6 gode grunde til at vælge Lessor

 • Medarbejdere taster tid og fravær direkte ind i systemet
 • Slip for dobbeltarbejde og spar masser af tid
 • Undgå indtastningsfejl
 • Få et solidt, digitalt grundlag, der kan bruges på tværs
 • Læg overenskomster ind og få et komplet løngrundlag
 • Vær sikker på at alle får den rigtige løn

Slip for dobbeltarbejde og brug data på tværs

Lad dine kolleger indtaste tid og fravær direkte i vores tidsstyringssystem. Så slipper du for dobbeltarbejde og minimerer risikoen for fejl. Du får skabt sammenhæng og ikke mindst et solidt, digitalt grundlag.

Data bliver nemlig født ét sted, og bagefter kan du genbruge dem på tværs af systemerne. Så undgår du bekymringer om, at alle får den rigtige løn – hverken mere eller mindre.  

Komplet løngrundlag

I vores tidsstyringssystem kan du desuden lægge overenskomster ind. Det betyder, at når dine kolleger har tastet tid og fravær ind, tager systemet højde for de overenskomstmæssige forhold, der gælder.

Dermed får du leveret et komplet løngrundlag – lige til at arbejde videre med. 

Læs om tidsregistreringssystem

3 gode råd om tidsstyring

 • 1. Tid og fravær

  1. Tid og fravær

  Lad dine medarbejdere taste deres tid og fravær direkte ind i systemet. Du slipper for dobbeltarbejde og indtastningsfejl. 

 • 2. Skab sammenhæng

  2. Skab sammenhæng

  Få et solidt, digitalt grundlag at arbejde videre med. Brug de indtastede data på tværs af systemer, skab sammenhæng og slip for bekymringer om fejludbetalt løn.

 • 3. Komplet løngrundlag

  3. Komplet løngrundlag

  Hold styr på medarbejderes normtid over forskellige perioder, læg overenskomster ind og få et komplet løngrundlag.

Slip for at taste data to gange med en samlet løn- og tidsregistreringsløsning fra Lessor

Kontaktformular

Indtast dine oplysninger her, så hører du fra os snarest.

Dine oplysninger bruger vi til at kunne give dig den bedst mulige service, når vi vender tilbage til dig. Se mere i Lessors persondatapolitik.