Lessor Time & Attendance til Microsoft Dynamics

Få et system til tids- og jobregistrering, der er integreret med Microsoft Dynamics NAV og 365 Business Central on-premises

Med Lessors tidsregistreringsmodul til dit ERP-system Microsoft Dynamics bliver din virksomheds registreringsarbejde både smidigere og nemmere. De største fordele får du ved at integrere med både sags- og produktionsmodulerne til Microsoft Dynamics og Lessor Payroll til Microsoft Dynamics.

Tidsregistreringsmodulet har samme brugergrænseflade og logikker som dit ERP-system.

Du har mulighed for at opsætte netop de former for tidsregistrering, som din virksomhed har brug for. Alle informationer om fravær, ferie, flextid og afspadsering samles et sted, og du har altid et overblik.

Registrerer dine medarbejdere deres komme/gå-tider, bliver deres data overført til systemet, og du kan nemt bogføre registreringerne til lønbehandlingen.

Med et konstant overblik over dine ressourcer kan du optimere din planlægning og minimere risikoen for at lave fejl.

Dine fordele med Lessor Time & Attendance til Microsoft Dynamics

  • Integreret tids- og jobregistrering
  • Fortolkning af tidregistreringer til løndele
  • Optimeret planlægning af ressourcer og personale

 

  • Løbende udvikling og support
  • Mulighed for oprettelse af arbejdsplaner og tidsgrupper
  • Nem registrering af ferie, fravær, komme/gå-tider

 

"Mit kendskab til Microsoft Dynamics har gjort det nemt for mig at arbejde med Lessor Time & Attendance."

Christina Morgenstjerne, lønbogholder Forenede Gruppeliv

Lessor Time & Attendance er fuldt integreret med Microsoft Dynamics. Med integrationen til Lessor Payroll og Lessor Human Resources opnår du både øget effektivitet og store besparelser i driften, da systemerne kan afvikles på samme platform.

Ved at kombinere tidsregistreringen med Self-Service-funktionaliteten i Lessor-Portalen giver du medarbejderne mulighed for selv at registrere deres komme- og gå-tider; med efterfølgende godkendelse af en leder, hvis I ønsker det. Alle registreringerne overføres direkte til Lessor Time & Attendance - så hele processen bliver 100 % elektronisk.

Produktion og Sager

Lessor Time & Attendance er fuldt integreret med produktions- og sagsmodulerne til Microsoft Dynamics.

Produktionsmodulet gør det muligt at registrere det reelle tidsforbrug på alle produktionsordrer. Ud over at medarbejderne kan registrere start- og sluttidspunkter, kan pauser fratrækkes, stoptider og spildantal kan angives, varesporing kan anmeldes, og tider kan registreres som opstillingstid eller operationstid. Ved samtidigt arbejde kan en fordelingsnøgle vælges i beregningen. Tidsforbruget overføres fra Time & Attendance til adgangskladden i Microsoft Dynamics Produktion.

Sagsmodulet gør det muligt at registrere det reelle tidsforbrug på en sag ud fra start- og sluttidspunkter eller ud fra de indtastede timer på en sag. Tidsforbruget overføres fra Time & Attendance til sagskladden i Microsoft Dynamics Sager.

Overenskomstfortolker

Systemet indeholder en avanceret overenskomstfortolker, som sikrer, at overenskomster fortolkes rigtigt og ens for alle medarbejdere, uanset hvor mange overenskomster I administrerer. De overførte tidsdata til lønsystemet er derfor altid korrekte - og det samme er lønnen.

Kombiner Lessor Time & Attendance med Lessor-Portalen og opnå endnu større fordele!

Læs mere om Lessor-Portalen

Lessor-WebClient

Lessor-WebClient er et tillægsprodukt til Lessor Time & Attendance, som giver mulighed for webbaseret registrering af for eksempel fraværsanmodninger og komme-/gå-tider på produktionsordrer og sager. Da systemet kan bruges til et ubegrænset antal enheder, behøver jeres virksomhed kun købe og installere én Lessor-WebClient.

Medarbejderne har selv adgang til registreringerne og mulighed for at tjekke for eksempel resterende feriedage og optjente afspadseringstimer. På den måde sparer I tid i administrationen.

Find andre løsninger, der er integreret med Microsoft Dynamics NAV og 365 Business Central on-premises

Læs om Lessor Payroll

Lessor Payroll til Microsoft Dynamics

Læs om Lessor Human Resources

Lessor Human Resources til Microsoft Dynamics

Vil du vide mere?

Kunne du godt tænke dig at vide endnu mere om dine muligheder med tids- og jobregistreringssystemet Lessor Time & Attendance til Microsoft Dynamics NAV og 365 Business Central on-premises? Så indtast din e-mailadresse, og vi sender dig yderligere produktdetaljer.

Dine oplysninger bruger vi til at kunne give dig den bedst mulige service og informere om andre spændende nyheder og tiltag. Få mere at vide i Lessors persondatapolitik.

Få flere informationer

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede