Udnyt tiden effektivt

Få styr på din tidsregistrering med Lessor-SP Tid

En effektiv udnyttelse af tiden har afgørende indflydelse på din virksomheds succes og resultater. Desværre kan det være meget tidskrævende at sikre, at det sker. Med Lessor-SP Tid får du det helt rigtige værktøj til at skabe overblik over virksomhedens ressourcer, og hvordan du anvender dem.

Ved at bruge Lessor-SP Tid til tidsregistrering til at sætte fokus på tidsforbruget opnår du hurtigt en række fordele i form af både direkte og indirekte besparelser, som let tjener investeringen hjem.

Lessor-SP Tid hjælper dig med at indføre strukturerede og rationelle arbejdsgange fra brugervenlig registrering via godkendelse af afvigelser til overførsel af færdigbehandlede informationer til lønsystemet.

Den avancerede parameteropsætning sikrer, at du let kan håndtere både aktuelle og fremtidige overenskomster og arbejdstidsregler.

  • Omfattende lønforbehandling
  • Effektiv  afvigelseshåndtering
  • Overblik over ressourceforbrug
  • Medarbejderinformation
  • Effektiv fraværshåndtering
  • Avanceret parameterstyring

"Tingene er lagt i rammer efter en fast struktur. I en produktionsvirksomhed som vores er det en stor fordel."

Henrik Møller, fabrikschef KMC

Med Lessor-SP Tid får du et redskab, som leverer de informationer, der kan danne grundlag for effektiv opfølgning og ressourceoptimering. Det betyder, at du kan fokusere på at drive virksomhed frem for på manuelle beregninger og kontroller.

Resultaterne ved at indføre tidsregistreringssystemet er direkte målbare og meget synlige – og du kan opnå en lang række synergieffekter.

Når du anskaffer Lessor-SP Tid, kan du med rette forvente en betragtelig effektivitetsøgning, i og med at du får styr på bemandingsoptimering, synliggørelse af flaskehalse, reduktion af indirekte produktionsomkostninger og forbedring af planlægnings- og efterkalkuleringsgrundlaget.

Løsningen holder også styr på, hvornår du kan søge om refusion i forbindelse med fravær.

Et system der kan vokse!

Lessor-SP Tid er meget mere end ’bare’ et tidsregistreringssystem. Basismodulet kan udbygges med en lang række funktioner som for eksempel job-, projekt- og kantineregistrering. Det gør Lessor-SP Tid til et meget centralt styringsredskab og en informationsplatform til både ledere, mellemledere og produktionsmedarbejdere.

Systemet lever naturligvis også op til persondataforordningens krav til håndtering af personoplysninger. Lessor-SP Tid byder på en lang række udtræksmuligheder og oprydningsværktøjer, der gør det muligt for dig at behandle data på fuldt lovlig vis.

Det siger andre om Lessor-SP Tid

Vil du vide mere?

Kunne du godt tænke dig at vide endnu mere om dine muligheder med tidsregistreringssystemet Lessor-SP Tid? Så indtast din e-mailadresse, og vi sender dig yderligere produktdetaljer.

Dine oplysninger bruger vi til at kunne give dig den bedst mulige service og informere om andre spændende nyheder og tiltag. Få mere at vide i Lessors persondatapolitik.

Få flere informationer

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede