Overenskomststyring

Bevar det kølige overblik, når overenskomsterne ændrer sig

Får du altid ekstra travlt i ugerne efter en overenskomstforhandling? Lessor kan hjælpe dig med at holde styr på, hvad ændringer i private og offentlige overenskomster betyder for lønbehandlingen.

En overenskomst handler ikke kun om løn, men også om andre forhold mellem medarbejderen og virksomheden.

Så hvis du sidder i en virksomhed med medarbejdere på flere forskellige overenskomster, er der pludselig mange ting, der skal justeres, når overenskomstforhandlingerne er afsluttet - ofte med tilbagevirkende kraft.

6 gode grunde til at vælge Lessor

 • Datastyring på alle oplysninger
 • Automatisk tildeling af pensionsordninger
 • Opret et ubegrænset antal individuelle overenskomster
 • Automatisk regulering af løn
 • Mulighed for regulering på overenskomst- og lønklasseniveau
 • Datostyring på alle oplysninger – også tilbage i tid

Undgå fodfejl i kampens hede

Måske skal lønnen justeres to eller tre måneder bagud? Måske har en del af medarbejderne fået mulighed for at bytte en del af deres feriefridage til mere i pension?

Alt sammen ting, du skal have i baghovedet i forbindelse med næste lønudbetaling. Lessor kan hjælpe dig med at skabe overblik, så du undgår stress og små fodfejl, når der både skal reguleres bagudrettet og justeres fremadrettet.

Du har ansvaret, men du er ikke alene

Når du sidder med ansvaret for at overholde flere forskellige overenskomster på én gang, kan det virke som en uoverskuelig opgave at holde styr alt det, der kræver ekstra opmærksomhed.

Vi udvikler løbende systemerne, så du ikke skal bekymre dig om, om de lever op til myndighedernes standarder.

Læs mere om lønsystemet

3 gode råd om overenskomststyring

 • 1. Sæt dig ind i overenskomsterne

  1. Sæt dig ind i overenskomsterne

  Der er ikke noget centralt sted, du kan få detailrådgivning om de forskellige overenskomster på arbejdsmarkedet. Sørg derfor for at sætte dig godt ind i de gældende overenskomster i din virksomhed – så hjælper vi med at lave de nødvendige tilpasninger.

 • 2. Hent de rigtige oplysninger

  2. Hent de rigtige oplysninger

  Når overenskomsterne ændrer sig, sørger Lessors lønsystem selv for at sammenkøre tidsregistrering med overenskomst, kørselsregistreringer og andre ting, der har indflydelse på lønnen.  

 • 3. Ret tilbage i tiden

  3. Ret tilbage i tiden

  Når en overenskomst bliver vedtaget, sker det ofte et par måneder efter planen. Det kan derfor være nødvendigt at rette lønnen med tilbagevirkende kraft.

  Datostyringen hjælper dig med at sikre, at medarbejderne får den løn, deres overenskomst tilsiger.  

Lessors vagtplanlægningssystem hjælper dig med bemandingen og overholder din virksomheds overenskomster og tidsregistrering

Kontaktformular

Indtast dine oplysninger her, så hører du fra os snarest.

Dine oplysninger bruger vi til at kunne give dig den bedst mulige service, når vi vender tilbage til dig. Se mere i Lessors persondatapolitik.