Lessor Payroll til Microsoft Dynamics AX og 365 for Finance and Operations

Fleksibel lønløsning til Microsoft Dynamics AX og 365 for Finance and Operations

Når du i forvejen bruger Microsoft Dynamics AX eller 365 for Finance and Operations i virksomheden, så ligger den optimale løsning til håndtering af lønarbejdet ligefor. Med et integreret lønsystem opnår du og din virksomhed det fulde udbytte.

Lessor har udviklet et lønmodul til Microsoft Dynamics AX og 365 for Finance and Operations, der fungerer smidigt og effektivt sammen med systemet. Det giver dig en række fordele, når du skal lave lønkørsler, at lønsystemet er fuldt integreret i dit ERP-system.

Med integration til en række Microsoft Dynamics-moduler som Finans, Projekt og Personale er du sikker på en effektiv lønbehandling uden dobbeltarbejde og besværlige arbejdsgange, da du kan overføre data direkte mellem Lessor Payroll og modulerne.

Du opnår samtidig øget effektivitet, da genvejstasterne er kendt på forhånd, og besparelser i driften, da du kan afvikle systemerne på samme platform.

Fordele med Lessor Payroll til Microsoft Dynamics AX og 365 for Finance and Operations

  • Fuldt udbytte med integration
  • Opsætning af fleksible formelberegninger
  • Fleksibel rapportering
  • Overskuelig medarbejderadministration
  • Avanceret prøveberegning
  • Fuldt overblik over ferie og fravær

"Systemet er godt integreret med vores øvrige platform og så rummeligt, at vi kan løse de udfordringer, vi har."

Peter Kirstejn Falk, lønningschef Elite Miljø

Norsk løn

Lessor Payroll giver mulighed for også at administrere løn efter norske regler. Ud over integrationen med Micrsoft Dynamics har de norske brugere også fordel af den digitale indtægtsmelding, muligheden for indsendelse af a-meldinger og rekvirering af elektroniske skattekort - for blot at nævne nogle af de mange funktioner, som systemet håndterer. Lessor Payroll til håndtering af norsk løn taler naturligvis også sammen med både Lessor-Portalen og Lessor-Workforce.

Nyttige funktioner, der letter administrationen

Med Lessor Payroll får du en lang række funktioner, som er med til at lette dagligdagen. Lønsystemet er et uovertruffent værktøj til at korrigere og efterregulere medarbejdernes løn, fravær og stamdata. Korrekturberegningen er integreret i lønkørslen, og ved at bruge systemets korrekturkladder opnår du en betydelig effektiviseringsgevinst i administrationen. Du har samtidig stor fleksibilitet i forhold til udtræk af data og rapportering.

Ukompliceret afvikling af komplicerede beregninger

Formelberegningsfunktionen giver dig mulighed for at køre op til fire regnemaskiner parellelt og dermed udføre meget komplekse beregninger uden specialudvikling af systemet.

Få overblik og optimer dit daglige arbejde med Lessors forskellige løsninger!

Se andre løsninger fra Lessor

365 for Finance and Operations

Lessor understøtter naturligvis også den nyeste Microsoft Dynamics platform. Med Lessor Payroll til 365 for Finance and Operations får du som noget helt nyt mulighed for at udføre lønkørsler på tværs af dine regnskaber og sætte handlinger op til automatisk dannelse af filer. Vi glæder os til at introducere dig for fremtidens ERP-system og dine muligheder ved at integrere med Lessor Payroll.

Hvad siger andre om Lessor Payroll

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om dine muligheder med lønsystemet Lessor Payroll til Microsoft Dynamics AX og 365 for Finance and Operations? Så indtast din e-mailadresse, og vi sender dig yderligere produktdetaljer.

Dine oplysninger bruger vi til at kunne give dig den bedst mulige service og informere om andre spændende nyheder og tiltag. Få mere at vide i Lessors persondatapolitik.

Få flere informationer