Følg dine refusionssager fra start til slut

Sikkerhed i processen og sikkerhed for refusion

Effektivt refusionsarbejde kan ses på bundlinjen med det samme. Med Lessors refusionsløsning får du hjælp til at anmelde og anmode om refusion korrekt og rettidigt. Samtidig får virksomheden sikkerhed for at få udbetalt de beløb, den er berettiget til at modtage.

Refusionsarbejdet er i mange virksomheder en opgave, som udføres manuelt, og som ikke prioriteres særligt højt. Måske skyldes det mangel på indsigt i lovgivningen, måske har man travlt med andre opgaver, eller måske er der ikke helt styr på fraværet. Uanset hvad årsagen er, kan det betyde, at virksomheden mister refusion for sygdom og barsel, som den ellers er berettiget til at modtage.

Med LessorRefusion får du sat refusionsarbejdet i system. Løsningen modtager automatisk data fra tids- og fraværsregistreringen og adviserer dig i god tid, når du har mulighed for at anmode om refusion.

  • Forenkling af refusionsarbejdet
  • Optimering af intern fraværsregistrering
  • Større overblik over fraværet i virksomheden
  • Påmindelse om anmodning af refusion
  • Mulighed for opfølgning på afslag
  • Mulighed for at følge refusionssagen fra start til slut

Effektivt refusionsarbejde ses på bundlinjen

Refusionsvirkeligheden

Hver dag bliver 2000 danskere sygemeldt, og 500 kvinder går på barselsorlov.

Der udbetales årligt 22 mia. kr. i refusion for sygdom og barsel. Det svarer til ca. 8.200 kr. pr. dansker i arbejde.

Der bruges i gennemsnit en halv lønressource pr. 1000 medarbejder til administration af refusion.

Mange refusioner mistes, fordi anmodningerne ikke sker rettidigt, eller fordi afslag aldrig bliver kontrolleret.

Fraværsregistrering er nøglen til refusion

Arbejdet med refusion starter ved fraværsregistreringerne, da det er de oplysninger, der danner grundlag for anmeldelse og anmodning om refusion.

Det er derfor vigtigt at huske at registrere fraværet og at få det gjort i tide - for alle typer medarbejdere og alle typer fravær. Vidste du for eksempel, at det også er muligt at få refusion for nyansatte medarbejdere fra første dag, og at der for medarbejdere med delvist fravær også kan være penge at hente?

Med et af Lessors systemer til registrering af fravær får du styr på dine data og behøver ikke bekymre dig om overholdelse af regler og frister. Fraværsregistreringen overfører automatisk alle data til refusionsløsningen. LessorRefusion er altid opdateret med den seneste lovgivning og giver dig automatisk besked på e-mail, når det er tid til at anmode om refusion. Det eneste, du skal sørge for, er at få fraværet registreret.

Kombinerer du LessorRefusion med Lessors løn- og tidsregistreringssystemer samler du alle dine processer i en fælles løsning. Effektivt og fleksibelt!

Tidsregistrering i LessorPortalen

Integrationer der giver mening

Bruger du LessorRefusion sammen med LessorLøn, får du fuldt udbytte af løsningerne. Da de to systemer er baseret på samme platform og tæt integrerede, skal stamoplysninger kun oprettes ét sted. Samtidig kan kontoplaner og en lang række data som for eksempel satser genanvendes.

Læs mere om LessorLøn

Vil du vide mere?

Kunne du godt tænke dig at vide endnu mere om dine muligheder med Lessors refusionsløsning? Så indtast din e-mailadresse, og vi sender dig yderligere produktdetaljer.

Dine oplysninger bruger vi til at kunne sende dig produktinformationen om LessorRefusion. Få mere at vide i Lessors persondatapolitik.

Få flere informationer