Kompetencehåndtering

Gør det simpelt, gør det effektivt

Uanset hvor kompleks kompetencehåndteringen er i din virksomhed, kan Lessor hjælpe med at gøre opgaven mere simpel og gennemskuelig. Det giver overblik – og vished om at have de rigtige kompetencer til stede i virksomheden.

Det kræver sit at holde styr på, om medarbejderne er i besiddelse af de kompetencer, der er påkrævet for at betjene en bestemt maskine – eller løse en bestemt opgave.

Ofte kræver det nemlig certifikater og kurser, der løbende skal fornys – og du kender konsekvenserne, hvis det ikke sker: Opgaver, der ikke kan blive løst. Kunder, der ikke får deres leverance. Og lønkroner, der ikke bidrager positivt til bundlinjen.

6 gode grunde til at vælge Lessor

 • Status på kompetencer
 • Fuldt overblik over kompetencegap
 • Alle informationer samlet i et system
 • Fuld integration med lønsystemet
 • Automatiske notifikationer
 • Rapporter

Sæt kompetencehåndteringen på skinner

Måske virker det grænseoverskridende at overlade en så vigtig opgave som kompetencehåndtering til et system, men der er meget at vinde ved at lade Lessor hjælpe til med at holde styr på medarbejdernes kompetencer for dig.

Så kan du nemlig sikre dig, at lederen eller medarbejderen automatisk får besked i god tid, inden det er tid til at forny certifikatet, ligesom medarbejderens stamdata automatisk bliver opdateret, når certificeringen er opnået eller kurset er bestået.

Det giver mindre administrationsarbejde – og minimerer risikoen for tastefejl og forglemmelser.

Læs mere om Lessor HR

3 gode råd om kompetencehåndtering

 • 1. Dan dig et overblik

  1. Dan dig et overblik

  Lessor kan give dig status på medarbejdernes kompetencer – lige fra oplysninger om medarbejdernes kurser og uddannelser til certifikater og personalesamtaler.

 • 2. Følg udviklingen og få besked

  2. Følg udviklingen og få besked

  Følg med i udviklingen af medarbejdernes kompetencer via systemet og bliv notificeret når en udviklingsaktivitet – for eksempel et kursus, er afsluttet og nye aktiviteter skal sættes i gang.

 • 3. Udvis rettidig omhu

  3. Udvis rettidig omhu

  Det er ærgerligt at måtte stoppe et samarbejde med en kunde på grund af en formalitet.

  Undgå problemer med manglende certificering ved i god tid at planlægge kurser og sikre at de rigtige medarbejdere kommer på de rigtige kurser i god tid.

Med en samlet løn-og HR-løsning fra Lessor har du styr på medarbejderdata og kan nemt optimere ressourceforbruget

Kontaktformular

Indtast dine oplysninger her, så hører du fra os snarest.

Dine oplysninger bruger vi til at kunne give dig den bedst mulige service, når vi vender tilbage til dig. Se mere i Lessors persondatapolitik.