Overblik og effektive arbejdsgange

Lessor-PM HR samler alle oplysninger på et sted

Med HR-systemet får du et effektivt Windows-baseret standardsystem. Den tætte integration med Office-pakken betyder, at du nemt kan overføre data direkte fra skærmen til for eksempel Word og Excel. Du kan også sende mails direkte fra medarbejderkortet eller overføre udskrifter og flettede dokumenter.

Lessor-PM HR er markedets mest udbredte system til administration af medarbejdere. Det er let at installere, det er let at bruge, og det er hurtigt implementeret i din virksomhed.

Med basismodulet til Lessor-PM HR får du styr på ansættelsesforhold, karriereforløb, medarbejdersamtaler, kompetencer, dokumenter og meget, meget mere.

Systemet gør det samtidig nemt for dig at overholde persondataforordningen, da du kan indsamle og registrere alle data og dokumenter om dine medarbejdere på ét og samme sted. I Lessor-PM HR er der også mulighed for at lave en sikkerhedsopsætning, der kun giver lederne adgang til de oplysninger, de har behov for, og for at indføre rutiner til sletning af medarbejdere og medarbejderdata.

  • Fuld integration med Lessor-PM Løn
  • Fleksibel sikkerhedsopsætning
  • Mulighed for udvidelse med flere moduler

 

  • Tæt integration med Office-pakken
  • Digital signatur - letter arbejdet med kontrakter
  • Mulighed for adviseringer

 

"En erhvervsskole i mit netværk gjorde mig opmærksom på Lessor-PM HR, som de varmt anbefalede. Det er jeg glad for i dag."

Anne Katrine Gjerløv, HR-konsulent TECHCOLLEGE

Lessor PM-HR er fuldt integreret med Lessor-PM Løn. Det betyder, at du i HR-systemet kan lave statistikker med data fra lønsystemet som for eksempel løn- og fraværsstatistikker. Da informationerne er lagret i samme database, vil de altid være identiske - og du skal kun vedligeholde dine data i ét system.

Lessor-PM HR husker for dig

Med basismodulet får du glæde af notifikationsdelen, som automatisk giver dig besked ved nyansættelser, fratrædelser, jubilæer, fødselsdage og meget mere. På den måde bliver du betydeligt aflastet i dagligdagen. Du kan også give lederne i virksomheden adgang til systemet, så de selv kan finde den information, de skal bruge.

Systemet indeholder desuden en lang række standardudskrifter og statistikker, som gør det muligt for dig at spare tid på statistikberegninger, da du kan udskrive dem direkte fra Lessor-PM HR.

Med Lessor-PM HR styrker du samarbejdet med ledelse og medarbejdere!

Se andre HR-løsninger fra Lessor

Komplet HR

Ved at supplere basismodulet i Lessor-PM HR med de fire tillægsmoduler får du med sikkerhed det mest komplette HR-system på markedet. 

Med rekrutteringsmodulet kan du nemt effektivisere den samlede rekrutteringsproces fra oprettelse af stillingsannoncen til ansættelse af kandidaten. Modulet kan med fordel anvendes med sammen med modulet Digital Signatur. Kompetencemodulet giver dig mulighed for at bedømme den enkelte medarbejders kompetencer og behov og lave gap-analyser, mens kursusmodulet hjælper dig med at håndtere en lang række af de opgaver, der er forbundet med kurser, uddannelse og tilmeldinger.

Hvad siger andre om Lessor-PM HR

Vil du vide mere?

Kunne du godt tænke dig at vide endnu mere om dine muligheder med HR-systemet Lessor-PM HR? Så indtast din e-mailadresse, og vi sender dig yderligere produktdetaljer.

Dine oplysninger bruger vi til at kunne give dig den bedst mulige service og informere om andre spændende nyheder og tiltag. Få mere at vide i Lessors persondatapolitik.

Få flere informationer