Lønkursus - Ny i løn

Forstå elementerne i en lønberegning og opdatér din viden om løn

Ved du, hvordan du undgår fejl på medarbejdernes lønsedler? Er du ny inden for lønbehandling, eller ønsker du at blive opdateret på det nyeste inden for lønfeltet? Så er dette kursus helt sikkert noget for dig.

Lønkursus - ny i løn er et heldagskursus, som lærer dig om regler og love i forhold til lønbehandling. På dette grundlæggende lønkursus får du konkret viden, som du med det samme kan bruge i dit arbejde med lønbehandling. Kurset er relevant uanset hvilket lønsystem, du arbejder med.

Det får du med hjem fra kurset

På dette lønkursus får du et godt overblik og en god forståelse for de enkelte elementer i lønbehandlingen. Du vil hurtigt kunne spare tid i lønbogholderiet samtidig med at kvaliteten i dit arbejde øges - og antallet af korrektioner begrænses. Når du har deltaget på kurset, kan du forholde dig kritisk til det datagrundlag, du skal arbejde med, og de resultater, der kommer ud af selve lønbehandlingen.

På Lønkursus - ny i løn får du - udover alt kursusmaterialet - en masse brugbar viden om, hvordan du udarbejder virksomhedens lønsedler korrekt, med hjem i tasken. Du lærer blandt andet:

 • hvordan en lønseddel er sammensat
 • hvilke interessenter der skal tages hensyn til
 • hvilke regler og krav virksomhederne skal overholde
 • hvordan man beregner personalegoder
 • hvordan man beregner en lønseddel
 • om ferie- og feriefridage, fratrædelse og eIndkomst
 • og om afstemninger og betalinger

Noget af undervisningen vil foregå i gruppearbejde, men det meste af dagen vil være klasseundervisning. Udover alt det faglige input får du også mulighed for at netværke med andre lønbogholdere.

Kurset varer fra kl. 9.00-16.00, og det koster 4.495,-

Tilmelding

Kurset er for dig der...

 • er ny inden for lønfeltet
 • har brug for at kende grundlaget for beregning af korrekt løn
 • ønsker at forstå, hvilke elementer man skal have med i sin lønberegning
 • har brug for at blive opdateret på regler og krav inden for lønfeltet
 • gerne vil lære om de interessenter, man skal forholde sig til i lønbehandlingen
 • vil være skarp på ferie og feriefridage, pension og ved fratrædelse

"Man kommer altid fra Lønskolen med læring, uanset hvor meget erfaring man har. Og så bliver man også testet i at lave lønsedler."

Jennifer Alexandra Thorup Fiskerikajen

Det praktiske

"Lønkursus - Ny i løn" varer en hel dag fra kl. 9.00 til 16.00. Undervisningsformen på kurset er fællesundervisning og gruppearbejde med opgaveløsning, og der er plads til max 15 personer pr. hold.

Pris

Det koster 4.495,00 kr. ekskl. moms at deltage på kurset. Kursusmaterialer, kursusbevis og god forplejning hele dagen er med i prisen.

Tilmelding og bekræftelse

Når vi har registreret din tilmelding, vil du modtage en bekræftelse på e-mail. Vi anbefaler, at du læser vores kursusbetingelser, inden du deltager i et kursus.

Lessors oplysningspligt til din kursusregistrering

Når du tilmelder dig et af vores kurser, indsamler vi oplysninger om dig og din virksomhed. Det gør vi for at kunne registrere dig som deltager og for at kunne sende dig information i forbindelse med din deltagelse via e-mail.

Vi opbevarer kun oplysningerne, så længe det er relevant for din deltagelse på kurset, og vi videregiver ikke opysningerne til tredjepart. Du kan læse detaljerne i vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til kursus@lessor.dk.

Lønkursus - for den erfarne lønadministrator

Gå endnu mere i dybden med lønberegningen

Læs mere om Lønkursus - for den erfarne lønadministrator