Lønskolen

Opdatér din viden om løn - helt uafhængigt af lønsystem

Lønskolen er et heldagskursus, som opdaterer dig på regler og love i forhold til lønbehandling. På Lønskolen får du konkret viden, som du med det samme kan bruge i dit arbejde med lønbehandling. Kurset er relevant uanset hvilket lønsystem, du arbejder med.

Lønbehandling kræver specialviden

På Lønskolen ved vi, at lønbehandling kræver specialviden. Du vil møde undervisere med mange års erfaring inden for lønadministration, og som dagligt er i dialog med en lang række virksomheder om den praktiske lønhåndtering. 

Vi har desuden en tæt dialog med myndighederne i forbindelse med nye lovkrav, og hvordan de forventes implementeret i virksomhederne. Du får altid den nyeste viden med, når du tager et kursus på Lønskolen, for vi udvikler og opdaterer løbende vores kursusmateriale.

Hvem er Lønskolen for?

Hvis du arbejder – eller skal til at arbejde – med lønbehandling, er Lønskolen det helt rigtige tilbud til dig. På Lønskolen får du et godt indblik i de enkelte elementer, som er vigtige i forbindelse med håndteringen af løn.

Det er vigtigt for os at sige, at undervisningen ikke er relateret til et specifikt lønsystem, og at du derfor kan få gavn af kurset uanset hvilket lønsystem, du bruger.

Dit udbytte af Lønskolen

På Lønskolen får du et godt overblik og en god forståelse for de enkelte elementer i lønbehandlingen. Du vil hurtigt kunne spare tid i lønbogholderiet samtidig med at kvaliteten i arbejdet øges - og antallet af korrektioner begrænses. Når du har deltaget på Lønskolen, kan du forholde dig kritisk til det datagrundlag, du skal arbejde med, og de resultater, der kommer ud af selve lønbehandlingen.

På dette heldagskursus vil du lære om:

  • Hvorfor lønbehandling kræver specialviden?
  • Interessenter i lønbehandling
  • Hvilke data skal være til stede før lønudbetaling?
  • Lønsammensætning
  • Ferie
  • Feriefridage
  • Personalegoder
  • eIndkomst, afstemning og betalinger
  • Fratrædelser

Kursusinformation

Lønskolen varer en hel dag fra kl. 9.00 til 16.00.

Vi tilbyder Lønskolen på flere lokationer. Se vores ledige kurser på listen i formularen til højre.

Undervisningsformen på Lønskolen er fællesundervisning med individuel opgaveløsning.

Pris

Det koster 4.495,00 kr. ekskl. moms at deltage på Lønskolen. Kursusmaterialer og forplejning hele dagen er inkluderet i prisen.

Tilmelding og bekræftelse

Du tilmelder dig via formularen til højre. Så snart vi har registreret din tilmelding, vil du modtage en bekræftelse på e-mail.

Afmelding og kursusgaranti

Vi anbefaler, at du læser vores generelle betingelser for Lønskolen igennem, inden du deltager i et kursus.

Lessors oplysningspligt til din kursusregistrering

Når du tilmelder dig et kursus hos Lessor, indsamler vi dine og din virksomheds kontaktoplysninger. Det gør vi for at kunne registrere dig som deltager og for at kunne sende dig beskeder i forbindelse med din deltagelse via e-mail.

Vi opbevarer kun oplysningerne, så længe det er relevant for din deltagelse på kurset, og vi videregiver ikke opysningerne til tredjepart. Du kan læse detaljerne i vores persondatapolitik.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til kursus@lessor.dk.

Tilmelding

Har din virksomhed et kursusklippekort?