Lønskolen

Opdatér din viden om løn - helt uafhængigt af lønsystem

På Lønskolen finder du kurser, som relaterer sig til lønbehandling og til den generelle håndtering af emner, som kan have indflydelse på lønnen. Den viden du får med fra Lønskolen, kan du bruge med det samme i dit arbejde med lønbehandling - og kurserne er relevante uanset hvilket lønsystem, du arbejder med.

Kursus om den nye ferielov

Lønskolen tilbyder et halvdagskursus, hvor du lærer mere om den kommende ferielov, som træder i kraft den 1. september 2020. På dette kursus får du en introduktion til den nye ferielov, du bliver klar til ændringerne, hører om overgangsperioden - og hvad du skal være særligt opmærksom på, når vi kommer til samtidighedsferien.

Læs mere om kurset her

"Jeg har været til ferielovskursus hos andre udbydere, men det var ikke i nærheden af at være så godt som Lessors. Kursuslederne har virkelig sat sig ind i tingene og kan derfor komme med skarpe forklaringer i øjenhøjde på godt gammelt dansk, så man forstår det."

Ilse Jensen, bogholder

Kursus i lønbehandling

På Lønskolen ved vi, at lønbehandling kræver specialviden. Vi har derfor udvidet med vores kursuspakke, så vi nu har to lønkurser på Lønskolen - Lønkursus - ny i løn og Lønkursus - for den erfarne lønadministrator.

På begge kurser vil du møde undervisere med mange års erfaring inden for lønadministration, og som dagligt er i dialog med en lang række virksomheder om den praktiske lønhåndtering. Du får altid den nyeste viden med, når du tager et kursus på Lønskolen, for vi udvikler og opdaterer løbende vores kursusmateriale.

Lønkursus - ny i løn får du den grundlæggende viden, som du skal bruge for at komme godt i gang med at udarbejde korrekt løn. 

Læs mere om kurset

Bliv skarp på finanskontering af lønomkostninger

Er du ny inden for lønbogholderi? Eller har du brug for at blive skarp på, hvordan du konterer lønomkostningerne, så regnskabet bliver korrekt? 

På Lønskolens halvdagskursus i finanskontering af lønomkostninger lærer du blandt andet at afstemme en lønseddel, hvad du skal være opmærksom på, når du hensætter lønomkostninger, og hvordan du holder lønregnskabet i balance. 

Deltag på kurset og få et pålideligt overblik over dit lønregnskab. 

Læs mere om kurset

Få styr på ansættelseskontrakten

Langt de fleste medarbejdere har krav på en ansættelseskontrakt, og i de kommende år skærpes reglerne til kontrakten, og hvem der skal have én. Uorden i kontrakten kan give tvister og godtgørelseskrav, så det kan godt betale sig at have styr på reglerne.

Deltag på dette kursus og få helt styr på formalia i ansættelseskontrakten, og hvordan den kan bruges som værktøj.

Læs mere om kurset

Når en medarbejder skal på barsel

Alle virksomheder oplever fra tid til anden, at der er medarbejdere, der skal på barsel eller have forældreorlov. Men hvad har de ret til? Og kan eller vil vi tilbyde dem noget mere?

Få et overblik over reglerne og mulighederne i forbindelse med barsel og orlov – for både far og mor.

Læs mere om kurset

Se vores video om Lønskolen og få et godt indblik i, hvad du får ud af at deltage på et af vores kurser om lønbehandling, den nye ferielov eller et kursus om refusionsreglerne. 

Du kan finde mere information om de enkelte kurser her på siden.