Menu

Brugernavn:
Sub-5339-web.jpg

”Helt overordnet set er det effektivt og tidsbesparende”

- Tina Høegh, egetæpper

Med LESSOR-4 TID får I et avanceret og fleksibelt tidsregistreringssystem, som kan håndtere mange forskellige behov og fortolke forskellige typer af registreringer, uanset om de foretages via terminal eller den omfattende webklient.

Webklienten håndterer alle dagligdags behov for såvel medarbejdere som godkendere, uanset om medarbejderen er timelønnet eller funktionær. Via den avancerede brugerhåndtering kan medarbejderne få adgang til at registrere og se lige netop de data, som er relevante for dem.

En timelønnet kan således let få overblik over forbrugt tid, mængden af overarbejde eller genererede tillæg. Funktionæren kan registrere flex, ferie, kørsel og evt. timeforbrug på en given sag.

Et omfattende standardmodul i LESSOR-4 TID giver jer mulighed for at håndtere både enkle og meget komplekse problemstillinger. Det sikrer, at systemet kan vokse med jeres behov.

LESSOR-4 TID kan være med til at sikre en bedre udnyttelse af jeres ressourcer i forbindelse med medarbejderregistrering, typisk i forbindelse med lønforbehandling, afvigelsesbehandling, saldivedligeholdelse, flex- og jobberegning samt refusionssøgning.