Kursusbetingelser

Læs kursusbetingelserne igennem, inden du tilmelder dig et kursus fra Lessor. Så kender du dine rettigheder og vores retningslinjer.

Tilmelding

Tilmelding til et kursus skal ske via lessor.dk eller via Lessors kursusadministration. Du bliver som minimum altid bedt om at udfylde navn, virksomhed, adresse, CVR-nr. og e-mailadresse.

Bekræftelse

Du modtager en kvittering på siden, når du tilmelder dig. Så snart vi har registreret din tilmelding, modtager du en skriftlig bekræftelse via den e-mailadresse, du har angivet. Hvis du ikke modtager denne e-mail inden for få dage, så skriv til kursus@lessor.dk eller kontakt kursusadministrationen på 48 16 60 00.

Afbestilling

Ved afbestilling mindst 21 dage før kursusstart vil kursusafgiften ikke blive faktureret.

Ved afbestilling mellem 8 og 20 dage før kursusstart vil 50% af kursusafgiften blive faktureret.

Ved afbestilling mellem 0 og 7 dage før kursusstart vil hele kursusafgiften blive faktureret.

Kursusgaranti

Når der er tilmeldt min. 3 deltagere til et kursus, garanterer Lessor at kurset bliver afholdt. Er der ikke 3 tilmeldinger, vil Lessor forsøge at flytte de tilmeldte personer til et lignende kursus på et senere tidspunkt.

Det får du med i prisen

Priser for kurser hos Lessor (alle priser er ekskl. moms og gældende fra den 1. november 2018):

  • ½-dagskursus – 2.250,00 kr. ekskl. moms
  • 1 dagskursus – 4.495,00 kr. ekskl. moms
  • 2 dagskursus – 8.990,00 kr. ekskl. moms

Alle klip på et kursusklippekort, der anskaffes efter den 1. november 2018, skal være brugt inden for 18 måneder efter køb.

Kursusprisen dækker udover kursusmatertialer også forplejning i form af kaffe, te og morgenmad om formiddagen, frokost samt kaffe, te, frugt/kage om eftermiddagen.

Prisen på ½-dagskurset dækker over kursusmaterialer, forplejning i form af kaffe, te og morgenmad. 

Der tages forbehold for ændringer.

Undervisningsform

Al undervisning foregår på computere, som Lessor stiller til rådighed. Vi kombinerer fælles undervisning med individuelle opgaver, som du selv skal løse. Vi lægger op til en åben dialog og spørgsmål blandt deltagerne.

Vi forsøger at ramme et maksimum på 10 deltagere på et kursus, så der er god tid til den enkelte deltager og mulighed for dialog.

Ved kursets afslutning får du udleveret et kursusbevis.

Undervisningen foregår fra kl. 9.00 til kl. 16.00 medmindre andet er angivet.

Hjemme igen

Det er vigtigt, at du i tiden efter kurset får lejlighed til at arbejde med dit Lessor-system. Det er vores erfaring, at du får det bedste udbytte af dit kursus, hvis du kommer hurtigt i gang med det, du har lært.

Kvalitetsgaranti og evaluering

Vi vil gerne sikre, at du får et godt udbytte af at deltage på et kursus hos Lessor. Derfor afslutter vi hvert kursus med, at du udfylder et evalueringsskema, hvor du vurderer en række forhold på en skala fra 1-9.

Hvis det skulle forholde sig sådan, at du samlet vurderer dit kursusudbytte til under fem på skalaen, tilbyder vi dig at komme gratis på et nyt kursus inden for næste kursushalvår. Du skal anvende tilbuddet om et nyt kurus inden udgangen af næstkommende halvår.

Klippekort

Er du og flere af dine kollegaer interesseret i at deltage i et kursus, kan din virksomhed med fordel investere i et kursusklippekort. Skriv til os for at høre mere om vores klippeordning og dine muligheder for rabat.