Et system til at effektivisere arbejdsprocesserne

Efter implementeringen af et HR-system fra Lessor er det lykkedes TECHCOLLEGE både at effektivisere arbejdsgangene og få fuldt overblik over samtlige HR-funktioner.

En af de helt store fordele ved Lessors HR-løsning er, at personmapperne kan gøres elektroniske, så afdelingslederne ikke længere skal forbi HR-afdelingen for at søge information i medarbejdernes fysiske mapper. Med 600 medarbejdere hos TECHCOLLEGE bliver det til en hel del! Den enkelte leder har i dag fuldt overblik over sine medarbejdere.

En anden funktionalitet, som TECHCOLLEGE sætter stor pris på i HR-systemet, er aktivitetsstyringen og beskedhåndteringen, der giver den enkelte mulighed for at følge nøje med i en proces. 

TECHCOLLEGE har 600 fuldtidselever og omkring 600 medarbejdere.

Ønsket var, at HR-løsningen skulle kunne håndtere alle facetter fra ansættelse til fratrædelse. 

Formålet var at effektivisere arbejdsprocesserne ved at samle alle medarbejderoplysninger ét sted og levere dem videre derfra til andre it-systemer. 

Et lettilgængeligt system med en genkendelig brugerflade

Allerede den første gang, HR-konsulent Anne Katrine Gjerløv så systemet, oplevede hun det som lettilgængeligt og gennemskueligt. Brugerfladen ligner meget den, der kendes fra andre systemer som for eksempel Outlook. Opsætningen i systemet foregår nemt via en overskuelig parameterhåndtering.

Anne Katrine Gjerløv uddyber:

”En erhvervsskole i mit netværk gjorde mig opmærksom på Lessors HR-løsning, som de varmt anbefalede. Det er jeg glad for i dag.”

En meget nem implementering

Både installationen og implementeringen er forløbet efter planen og opleves meget positivt.

Efter at have indgået aftale om anskaffelse af systemet leverede Lessor hurtigt en implementeringsplan, som vi har fulgt nøje. Vi udlæste stamdata fra lønsystemet, supplerede med yderligere oplysninger og indlæste derefter informationerne i HR-systemet.

”Vi har selv fået lov til at sætte tempoet og har aldrig skullet vente på Lessor. Det var en utrolig positiv oplevelse og gav hurtigt tryghed med hensyn til det fremtidige samarbejde. Og vi er da heller ikke på nogen måde blevet skuffede. Vi får altid hurtigt svar på vores henvendelser og er i det hele taget rigtigt glade for det samarbejde, vi har med vores konsulent,” fortæller Anne Katrine Gjerløv.

Læs mere om vedligedhold af medarbejderdata

"Opbygningen af systemet er så simpel og logisk, at jeg meget tidligt i forløbet var overbevist om, at de øvrige medarbejdere i løn- og HR-afdelingen og de 30-35 ledere meget hurtigt ville lære at bruge systemet."

Anne Katrine Gjerløv, HR-konsulent TECHCOLLEGE

BAGGRUND

TECHCOLLEGE Aalborg er en af de største skoler for erhvervsuddannelser (EUD) i Danmark. Skolen udbyder en bred vifte af håndværksmæssige uddannelser for unge mennesker, som ønsker at kvalificere sig til så forskellige jobs som automekaniker, frisør og it-supporter.

Skolen tilbyder efter- og videreuddannelser for både ledige og folk i arbejde, ligesom TECHCOLLEGE står bag Aalborg Tekniske Gymnasium.