En samlet Lessor-løsning, der henter smileys hver dag

Med både et lønsystem, tidsregistreringssystem og HR-system fra Lessor får Rynkeby Foods det optimale udbytte af integrationen mellem systemerne og fordelene ved en kendt leverandør.

Med anskaffelsen af flere personalesystemer fra Lessor udnytter Rynkeby integrationsmulighederne i fuldt omfang.

Medarbejderinformationerne bliver født i HR-systemet og leveret videre til de øvrige Lessor-systemer.

For Rynkeby betyder det, at data kun skal registreres og vedligeholdes et sted.

En tryg implementering

It-administrator Karsten Hansen og lønbogholder Mette Lindbjerg deltog aktivt i implementeringerne, hvilket var en stor fordel for den videre anvendelse af Lessor-systemerne.

Rynkeby beskæftiger næsten 300 medarbejdere. Produktionen af juice sker i fireholdsskift.

Ønskerne til et nyt lønsystem var først og fremmest, at det skulle være gennemskueligt og let at gå til - både for lønfunktionen og it-afdelingen. 

”Det var en travl periode, men implementeringerne gik rigtigt fint, og det var lærerigt, at vi var med i opbygningen af systemerne. Både Lessors konsulent og vores egen it-afdeling var meget hjælpsomme,” siger Mette Lindbjerg.

Inden implementeringerne havde Rynkeby lavet kravspecifikationer, så de var helt afklaret omkring deres behov og ønsker.

Under implementeringen af tidsregistreringssystemet følte Rynkeby sig i trygge hænder. "Vi har behov for en stor kompleksitet, da vi arbejder på mange forskellige tidspunkter, og behov for muligheder for at sætte forskellige mødetidsmodeller op” fortæller Karsten Hansen, der er imponeret af systemets omfattende parameterstyring. ”Der mødte Lessor vores krav meget professionelt.

Korrekt tidsregistrering er vigtig

Tidsregistreringssystemet bruger Rynkeby blandt andet til daglig komme-/gå-registrering, jobregistrering, hurtigt og let bemandingsoverblik, godkendelse af afvigelser og overførsel af disse data til lønsystemet.

For Rynkeby er det afgørende, at registreringerne er korrekte. "Tidsregistrering er rigtig vigtig for, at vi får lønnen rigtigt ud til medarbejderne," fortæller lønbogholder Mette Lindbjerg og tilføjer "Det skal være nemt og overskueligt for medarbejderen.”

Brugen af Lessors tidsregistreringssystem har gjort lønbehandlingen mere enkel for Mette Lindbjerg. Hun modtager løbende de registrerede data, som kan bruges direkte til lønnen. ”Det gør mit arbejde nemmere, fordi jeg har rapporter, jeg kan tjekke”.

Løsningerne følger Rynkebys udvikling

Siden Rynkeby startede med at bruge Lessors lønsystem, tidsregistreringssystem og HR-system, har virksomheden fået nye behov og ønsker til systemerne.

Konkret har det udmøntet sig i ny funktionalitet, som letter det daglige arbejde. Blandt andet har ønsker til kantinemodulet til tidsregistreringssystemet udviklet sig til en automatisk løsning, hvor kantinen på trykfølsomme skærme registrerer medarbejdernes kantinekøb. Herefter godkender medarbejderen elektronisk købet med samme chipkort, som han bruger til komme-/gå-registreringen. Tidssystemet overfører derefter købene direkte til lønsystemet.

Hos Rynkeby vil man gerne følge op på, om medarbejderne har haft en god arbejdsdag. Derfor kan medarbejderen via tidsregistreringssystemet også bedømme arbejdsdagen med en glad, mellemfornøjet eller sur smiley.

Altid hjælp fra supporten

Både lønfunktionen, produktionen og it-afdelingen hos Rynkeby finder løbende på nye muligheder for at udnytte systemerne. Det har gjort, at de involverede efterhånden kender løsningerne godt.

Alligevel er der af og til behov for lidt sparring med Lessors support. ”Lessor har altså en fantastisk support. Der kan være mange ting, som vi lige kan have behov for at vende med supporten, og vi får altid svar lynhurtigt. Det er et meget stort plus,” siger Mette Lindbjerg.

Læs mere om Lessors tidsregistreringssystem

"Lessors tidsregistreringssystem er et system, man kan stole på."

Karsten Hansen, it-administrator og -supporter Rynkeby Foods A/S

BAGGRUND

Rynkeby Foods A/S er kendt for mange års produktion af kvalitetsjuice til de danske morgenborde. I dag er Rynkeby Nordens største producent af juice og saft. Virksomheden blev grundlagt i 1934 og har vokset sig stor gennem en række fusioner. Siden 2016 er virksomheden ejet af Eckes-Granini. Langt den overvejende del af produktionen foregår på fabrikken i Ringe på Fyn.

Vil du i gang med tidsregistrering?

Med Lessors NemStart-implementering kommer du og din virksomhed nemt og sikkert i gang med tidsregistreringen.

Når du anskaffer dig et tidsregistreringssystem, får du hjælp til at afdække din virksomheds behov.

Læs mere om NemStart