Et fleksibelt system til både store og små virksomheder

Lønløsningen fra Lessor var det oplagte og helt naturlige valg for Amesto AccountHouse, som tilbyder at håndtere både almindeligt bogholderi og lønbogholderi for andre virksomheder. Lønsystemet er skruet så fleksibelt sammen, at det kan bruges af alle uanset antallet af medarbejdere og medarbejdergrupper.

Lessors lønsystem er et standardsystem med mulighed for virksomhedsspecifik parameteropsætning. Den enkelte virksomhed kan med andre ord hurtigt og effektivt komme i gang med at bruge systemet – og uden store implementeringsomkostninger.

Netop den hurtige og effektive implementering var blandt kriterierne, da Amesto AccountHouse valgte ny leverandør af lønsystem. Pia Olsen, som er medstifter af Amesto, fortæller:

”I december fik vi en ny og stor kunde, som vi skulle behandle løn for allerede i januar. Det viste sig, at Lessor var den eneste leverandør af lønsystemer, som kunne løse opgaven,” fortæller Pia Olsen og fortsætter:

”Implementeringen foregik uden problemer til trods for tidspresset. Samarbejdet med konsulenten fra Lessor fungerede fantastisk – og det gør det stadig.”

 

Amesto AccountHouse kører løn for 650 medarbejdere fordelt på 60 virksomheder i Danmark. Amesto har derfor behov for løbende at oprette nye virksomheder i lønsystemet.

Supporten fungerer rigtigt godt

Amesto AccountHouse har som de fleste af Lessors kunder valgt at tegne en supportaftale, så de kan få hjælp via e-mail eller telefon, når spørgsmål melder sig. Pia Olsen fortæller: ”Supporten fungerer rigtigt godt. Når vi har et problem, kontakter vi Lessor. Så ved vi, at der bliver taget hånd om tingene.”

Enkel prisstruktur

At både store og mindre virksomheder kan anvende lønløsningen fra Lessor, fremgår af prisstrukturen, hvor virksomheden kun betaler for det, den har brug for. Vokser en virksomhed, kan programmet vokse med, og bliver en virksomhed nødt til at nedjustere, kan både produkt og prisstruktur håndtere dette.

Netop prisstrukturen gør lønsystemet attraktivt for Amesto AccountHouse, da omkostningerne hele tiden kan tilpasses til det, som kan faktureres videre til kunderne. Pia Olsen fortæller: ”Et andet kriterium for valget af lønsystem var den enkle og gennemsigtige prisstruktur. Vi har brug for at kunne fakturere lønnen videre til vores kunder. Så er det også synligt for os, at investeringen i nyt lønsystem hurtigt har tjent sig hjem.”

Brugervenligt, let og ligetil

I en travl hverdag er det vigtigt, at lønsystemet fungerer som forventet. For at et lønsystem kan være tilstrækkeligt effektivt, skal det være muligt for brugeren selv at foretage ændringer i for eksempel opsætningen og umiddelbart efter at kunne teste ændringen ved hjælp af prøveberegninger og simuleringer.

Pia Olsen fortæller:

”Lønsystemet fra Lessor er et utroligt brugervenligt system. Jeg er glad for at benytte et system, hvor det er nemt at flytte rundt på skærmbillederne. Systemet er meget fleksibelt og vi kan hurtigt lave om på tingene bare ved at sætte dem op med formler.”

Læs mere om lønbehandling

"Det bedste ved Lessors lønsystem er nok, at vi kan se lønsedlen på skærmen, før vi sætter den egentlige lønkørsel i gang. Vi skriver altid nettolønslisten ud først. Hvis der er fejl i lønnen, kan vi hurtigt tilbageføre lønnen – også selv om vi har allerede har bogført. Det er en utrolig fleksibel løsning."

Pia Olsen, medstifter Amesto AccountHouse

BAGGRUND

Amesto AccountHouse er et dansk selskab, som blev stiftet i 2001. I dag er virksomheden en del af norske Amesto Group. Amesto AccountHouse er dansk totalleverandør med speciale i bogholderi og regnskab, HR og lønadministration.