Menu

Brugernavn:
Sub-0192-web.jpg

Med LESSOR-PM HR kan I sammensætte en løsning efter jeres behov og i de trin, der passer jer. Systemet består af fire moduler. Når I har anskaffet LESSOR- PM HR Basis, kan I anskaffe et eller flere af de øvrige moduler efter behov.

De fire moduler er:

LESSOR-PM HR Basis

Modulet samler og skaber overblik over en lang række oplysninger om medarbejderne. Afdelingsledere eller personalekontoret kan dermed hurtigt få overblik over relevante informationer, konkrete udviklingsplaner, status på medarbejdersamtaler, udleverede effekter m.v.

LESSOR-PM HR Kompetence

Her får I mulighed for at arbejde med jobprofiler og overordnede krav til jeres forskellige stillingstyper. I kan let skabe overblik over, hvordan den enkelte medarbejder eller afdeling opfylder de opstillede krav via GAP-analyser. I kan således nemt måle udviklingen for hele virksomheden, en bestemt afdeling eller medarbejder over en periode og se effekten af gennemført kompetenceudvikling.

Få en kort videopræsentation af Kompetencemodulet - klik her.

LESSOR-PM HR Kursus

I får struktureret alle jeres interne og eksterne kurser, og kan på en enkel måde håndtere den ofte omfattende administration. Aktivitetsstyringen og den let tilgængelige flettefunktion sikrer, at kursusbekræftelser og påmindelser håndteres elektronisk.

LESSOR-PM HR Rekruttering

Modulet gør det nemt at håndtere rekrutteringssager, uanset om grundlaget kommer fra en eksisterende jobprofil, eller om krav og andre kriterier defineres for den enkelte sag. Ved at bruge det tilhørende rekrutteringsmodul, kan ansøgere søge via jeres hjemmeside. Dermed opbevares alle ansøgninger i LESSOR-PM HR Rekruttering, som automatisk udsender bekræftelse og kan matche de bedst egnede kandidater med de opstillede krav.