Menu

Brugernavn:
Sub-0081-web.jpg

”Vi kan nemt hente de oplysninger vi skal bruge og præsentere dem i en overskuelig form"

- Benedikte Milbo, EKF

Effektiv web-rekruttering

Med LESSOR-ATS kan I automatisere jeres rekrutteringsforløb og gennemføre dem enkelt, effektivt og professionelt. Det skaber overblik, og I sparer tid.

LESSOR-ATS er en webbaseret rekrutteringsportal, hvor I kan lade ansøgere søge ledige stillinger eller indsende uopfordrede ansøgninger direkte via jeres hjemmeside.

Få en kort præsentation af LESSOR-ATS - klik her.

Løsningen er let at integrere og kan nemt tilpasses designmæssigt. Alle ledige stillinger kan vises på jeres hjemmeside og automatisk fjernes på den dato, I vælger for den givne rekrutteringssag. I bestemmer også for hver rekrutteringssag, hvilke spørgsmål ansøgerne skal mødes af. I kan give ansøgerne mulighed for at vedhæfte dokumenter som fx CV, ansøgning, billede eller eksamenspapirer. Alle ansøgere får automatisk en bekræftelse på, at deres ansøgning er registreret.

Automatisk håndtering giver overblik

Hele rekrutteringsforløbet håndteres automatisk, og I reducerer dermed antallet af tidskrævende manuelle opgaver og sparer ressourcer, som I i stedet kan bruge på noget andet end administration. Samtidig får I et godt overblik over hele processen.

Rekrutteringsportalen er for virksomheder, som bruger rekrutteringsmodulerne i LESSOR-PM HR eller i LESSOR Human Resources til Microsoft Dynamics NAV.