Menu

Brugernavn:
sub03.jpg

GlobalConnect

GlobalConnect havde tidligere outsourcet lønhåndteringen, men det var ingen succes - og i dag håndterer de selv lønnen til deres cirka 220 medarbejdere i LESSOR Payroll til Microsoft Dynamics AX. Det tager den samme tid som da de outsourcede, og oven i købet har de fået langt større fleksibilitet og sikkerhed for, at tingene bliver gjort korrekt.

GlobalConnect bruger LESSOR-Portalen til registrering af fx fravær og kørsel, hvilket er nemt for både administration og medarbejdere. Samlet set har virksomheden fået en effektiv løsning, der letter de administrative arbejdsgange.

pdfKlik her for at læse casen

 

egetæpper

egetæppers eksisterende lønleverandør trak sig ud af markedet for lønsystemer, og lønsystemet ville derfor ikke blive vedligeholdt. egetæpper skulle finde en ny leverandør og her spillede troværdighed, kompetence, kemi og sund økonomi en væsentlig rolle.

Samtidig søgte virksomheden en løsning, som kunne optimere de hidtidige arbejdsgange i tæt samarbejde med den eksisterende tidsregistreringsløsning, og som senere kunne udbygges med et HR-system.

Valget faldt på LESSOR-PM LØN.

pdfKlik her for at læse casen

 

Fredericia Shipping A/S

Fredericia Shipping A/S havde før et egenudviklet lønsystem, som var bygget på en udfaset ERP-platform. Det var tungt at arbejde med. Virksomheden ønskede derfor en fleksibel og brugervenlig løsning med vidtrækkende standardfunktionalitet og integration til Microsoft Dynamics NAV.

Med et stort antal løsarbejdere, er lønudbetaling ikke noget der bare lige klares, det skal ordnes langt oftere og virksomheden kører derfor løn minimum tre gange hver uge. Med LESSOR Payroll sparer virksomheden tid og slipper for selv at skulle vedligholde fx. nye lovkrav. Fredericia fik deres ønske opfyldt med LESSOR Payroll.

pdfKlik her for at læse casen